maanantai 10. joulukuuta 2018

Ulkosavolaisen joulukalenteri: 10. luukku

Kannattipa suunnitella eilen joulupanikoinnin aloitus, sillä hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, ja pieni panikointi sytyttää kivat kipinät persauksen alle. Sain tänään viimeinkin meidän Suomeen (toivottavasti!) matkaavat paketit liikkeelle. Odottelimme yhtä lahjaa vähän ärsyttävän pitkään, ja ihan pikkuisen jänskättää, että niinköhän loota ehtii perille ennen joulua.

Toisaalta, olenpa viime vuosina lähettänyt paketit ihan oikeasti ajoissa, ja silti toimitukseen on mennyt kaksikin kuukautta. Että turhapa tässä stressata, ehtiminen ei enää ole omissa käsissä. Olisi silti ollut kiva siirtää vastuu jo vähän aiemmin toisille tahoille.

Paketin maailmalle saattamisen lisäksi olen jo suunnitellut tekeväni pipareita, ehkä jopa jo huomenna! 

Jos ihan rehellisiä ollaan, niin ei tässä enää kovin pahaa joulustressiä kannata kehittää, sillä suurin osa lahjajutuista on hoidettu, ja leipomiset ja ruoat menevät jo sen verran rutiinilla, ettei niiden takia kannata kamalasti hössöttää.

En ajatellut ulottaa joulusiivousta kaappien perukoille tänäkään vuonna, ellei joku ihme inspiraatio iske. Onneksi tässä on kuitenkin sen verran monta käsityötilausta toteutettavana ennen joulua, että on melkein pakko istua sohvalla viltin alla ja näperrellä komeroiden tonkimisen sijaan. "Harmi."

Sohvalla ei ole koskaan yksinäistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti