keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Ulkosavolaisen joulukalenteri: 23. luukku

Nyt on työviikko taputeltu! Meillä oli tänään työpaikan virtuaalinen (luonnollisesti...) happy hour/afterwork, jonka piti kestää tunnin, mutta kestikin kaksi. Kaikki eivät pystyneet osallistumaan, mutta olipa hauska nähdä, kuinka paljon joidenkin hiukset tai parrat olivat kasvaneet näiden kuukausien aikana, kun normaalisti kokouksissa kuulee vain ääntä. Ja kuinka ihanaa olikaan kuulla Schitt's Creek -lainauksia! Ew, David!

Olimme Scottyn kanssa halloweenina Alexis ja David - sisarukset.
Minun piti trimmata miehen kulmakarvoja tätä roolia varten.


Kuva täältä.

Heitin häppärin jälkeen ohjarieskat uuniin. Kohottelin taikinaa työpäivän aikana tauoilla, ja ihan hyviähän noista näköjään tuli vähän puolihuolimattomalla valmistelulla.

Päätin jättää laatikoiden kokkailun huomiselle. Normaalisti meillä on käynyt aattona miehen perhettä brunssilla, mutta tänä vuonna on yllättäen vähän erilainen härdelli. Tai sen puute. Huomenna mennään ihanan rennolla meiningillä. Soitellaan Suomi-perheen kanssa, kun heille passaa. Kokkaillaan. Saunotaan. Syödään.

Itkin eilen viimeinkin ne perinteiset Sylvian joululaulu -räkäposki-itkut. Tänään onkin sitten patojen aukeamisen jälkeen ollut jotenkin hankalaa olla vollottamatta koko päivää, vaikka yritin kyllä kovasti keskittyä töihin, ja onnistuinkin siinä (melko) hyvin. 

Jouluna on näköjään väkisinkin aina iso ikävä sinne toiseen kotiin. Vaikka kuinka olisi vuosi 2020, ja isompiakin ongelmia kuin Suomi-kaiho.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti