sunnuntai 13. joulukuuta 2020

Ulkosavolaisen joulukalenteri: 13. luukku

Laitoin eilen illalla kellon soimaan kauden viimeistä formulakisaa varten. Kun se pärähti klo 7 aamulla, sunnuntaina, viikonloppuna, Viima summasi oikein hyvin tunnelmani lämmittelykierroksen aikana:

Katsoin kuitenkin tylsän kisan kokonaan (buu, Verstappen), minkä jälkeen otettiin miehen kanssa päikkärit (aamu-unet?). Lapset vetelivät myös sikeitä vielä hetken, ennen kuin aloittivat tutun snäkkikitinän.

Meidän oli tarkoitus tehdä aamusta vähän joululahjapuuseppähommia, mutta ruokakauppareissu ja puolilta päivin alkanut Chiefs-peli tekivät niistä suunnitelmista vähän turhia. Onneksi ei tarvittanut jännittää tälläkään kertaa turhaan, vaan vähän liian tiukka voitto tuotiin Miamista kotiin.

Aikuisten mehuhetki.

Senpä jälkeen ei ole sitten ehtinyt tehdä muuta kuin petsata pöydänjalkoja ja erityisesti omia käsiä. Rakentelemme tosiaan lapsille ja vähän itsellemmekin joululahjaa, autotalli ja nyt kellarikin ovat olleet melkoisen kaaoksen vallassa. Onneksi joulu ei ole ihan vielä, sillä ollaan vähän vaiheessa.

Meillä ollaan vähän katsottu Mustaa kuningatarta (The Queen's Gambit).

Eka kerros lakkaa pinnassa. Monta tulossa, sillä...

...pöydän loppusijoituspaikka on kellarin baarissa roiskevyöhykkeellä.

Nyt kun vielä muistaisi, miten shakkia pelataan. Ehkä lapset voivat opettaa minua. Tammi heillä on jo hallussa, ja tiedän, että sitä tällä pöydällä tullaan tahkoamaan aika urakalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti