tiistai 22. joulukuuta 2015

Parempi Iita

Sunnuntaiaamuna mökille lähtöä tehdessä autoon tunkeutui viideskin matkustaja, Better Iita* (Parempi Iita). "She's right next to me", alkuperäinen Iita selitti, vaikka me aikuiset emme nähneet lasten turvaistuinten välissä mitään muuta kuin rojua. Vaikka emme tarvinneet yhtään lisävahdittavaa saunan harjannostajaisiin, annoimme Better Iitan tulla mukaan.

Näkymätön kaveri jaksoi temmeltää tuulen tuivertamassa rinteessä kahden taaperon kanssa koko päivän ja palasipa vielä meidän kanssa iltamyöhällä kotiinkin. Kun alkuperäiseltä Iitalta kysyttiin, onko Better Iitalla jotain taikavoimia, neiti vastasi empimättä noise, meteli. Siis sama, kuin alkuperäiselläkin.

Iltapesun ollessa käynnissä kylpyhuoneeseen oli astellut myös Better Scotty. Minua harmittaa aivan vietävästi se, että minulta jäi todistamatta se hetki, kun pieni neiti oli komentanut isäänsä halaamaan parempaa versiotaan. Ja erityisesti se hetki, kun isä totteli.

Parempaa äitiä meillä ei ole näkynyt tai kuulunut, mutta oletan sen johtuvan siitä, että olen jo valmiiksi paras. 


*Juttua lasten bloginimistä ja vähän ehkä niistä oikeistakin on tulossa piakkoin.

2 kommenttia:

 1. Pitkästä aikaa kommentoin, vaikka seuraan edelleen vähintään kerta päivään (nörttifanibändäri ilmoittautuu :-D) että mitäs kivaa Anni on raportoinut.
  Ihanat bloginimet teidän lapsosilla, jotenkin arvelisin että olisiko kansainvälisemmät paperinimet... Oikein tunnelmallista ja onnellista joulua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Nörttifanibändäri!

   Paperinimet ovat tosiaan kansainvälisemmät, mutta tämmöiseen savolaiseen blogiin passaa paremmin tuommoiset perisuomalaiset nimet. :)

   Erittäin ihanaa joulua sinullekin!

   Poista