keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Ulkosavolaisen joulukalenteri: 20. luukku

Ei tämänpäiväiset älynväläykset sentään ihan ole verrattavissa siihen, kun kolme vuotta sitten räjäytin keittiön atomeiksi pari viikkoa ennen joulua, mutta vaikka laatikot ja leivonnaiset ovat edelleen tekemättä, niin kello 18:05 joulukuun 20. päivä vuonna 2017 seisoin pojan huoneessa maalipensseli ja -tela kourassa ja uhosin urakan olevan valmis kahdessa tunnissa.

Ihan kahteen tuntiin en saanut seinille uutta väriä sudittua, muttei arvio ylittynyt kuitenkaan kuin viidellä minuutilla. Väri määräytyi ihan sillä perusteella, että olin ostanut aivan liikaa maalia meidän kylppäriremppaa varten, joten harmaalla mentiin. Olisihan tuolla kellarissa ollut pari gallonaa myrkynvihreääkin maalia... Mintunvihreästä ja ruskeasta huoneesta tuli vähän miehekkäämpi ja ryhdikkäämpi.

Tämä on jo jonkin sortin ennätys, kun maalia ei ollut hiuksissa tai naamassa.
Pelkästään tuon verran kädessä!

Nyt ei taida olla enää mitään tekosyitä olla kokkailematta ja siivoilematta.

2 kommenttia:

  1. Voi jestas! =D Oletko nähnyt sen facebookissa pyörivän Siskonpeti-klipin, jossa päätetään viettää stressitön joulu ja muurata vain yksi takka ja tehdä pari muuta "pikkujuttua" ennen joulua, joka on seuraavana päivänä.. =D Jotenkin tämä sopisi hyvin siihen. Hyvää joulunaikaa teidän poppoolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa apua, tuo on pakko katsoa! Kuulostaa just meidän touhuilta, keskitytään aina pelkästään just siihen olennaiseen. :D Leppoisaa joulua teillekin! :)

      Poista