sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Ulkosavolaisen joulukalenteri: 17. luukku

Hei anteeksi vain, miten on mahdollista, että tänään on jo 17. päivä? Lähdetään Suomeen pikkuisen reilun kuukauden päästä, ja näin jo viime yönä painajaisia lennolta myöhästymisestä. Hyvä kai se on ruveta jostain stressaamaan näin joulun alla, jos muuta ei keksi.

Kävimme tänään lapsukaisten kanssa joulutorilla Kansas Cityn isoimmalla pienpanimolla Boulavardilla. Emme kylläkään tienneet torista etukäteen mitään, vaan se oli mukava sattuma. Olimme menossa keskustaan lounaalle, mutta koska panimo lahjatavarakauppoineen oli matkan varrella, se toimi hyvänä välietappina -- varsinkin sen jälkeen, kun matkapahoinvoinnista ajoittain kärsivä tyttösemme puklasi autoon. Tyttösemme, jolla ei ollut vaihtovaatteita mukana, joten päätimme ostaa jotain kivaa haisevan paidan tilalle.

Kaupasta löytyi vauvanvaatteita, muttei mitään kokoja tuommoiselle viisivuotiaalle, joten ostimme alelaarista aikuisten S-kokoisen paidan ja änkesimme sen housunkauluksen sisään. Tuli lopulta aika tyylikäs, vähän niin kuin 80-luvun tyyliin.

Olen antanut partaa kasvattavalle Scottylle ukaasin, että sen pitää joko antaa minun leikata sen hiukset lyhyemmäksi, tai sen pitää trimmata parta, koska nyt sen naamasta näkyy  ilman vaimon stailausta vain nenä. Mitä olette mieltä - kumpi lähtee, parta vai tukka?Taiteilijan omakuva.

Tänään piti saada vaikka mitä aikaiseksi, mutta vietettiin lopulta oikein mukava päivä ystävien kanssa downtownissa. Laatikot jäivät siis tekemättä.

No. huomennakin ehtii. Tai ylihuomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti