tiistai 12. joulukuuta 2017

Ulkosavolaisen joulukalenteri: 12. luukku

Tänään tonttuilin pikkuisen, kun tekaisin yhden joululahjan, mutten uskalla laittaa siitä kuvaa, koska saaja saattaisi vahingossa nähdä sen. Jääköön siis salaisuudeksi. Uskallan kuitenkin julkaista kuvatodisteita improvisoidusta ruisleivästä.

Jääkaapissa oli vanhaksi pian menevää piimää, josta oli tarkoitus tehdä ohrariskaa, mutta koska meidän lähikaupassa ohrajauhojen kohta hyllyssä on ollut jo jonkin aikaa tyhjillään, ohrarieskan teon suhteen otti ohraleipä. Kuiva-ainekaapissa oli runsaasti ruisjauhoja, joten päätin kokeilla, millaisia limppuja saisin aikaiseksi, jos korvaisin rieskaohjeen ohrajauhot rukiilla.

Hyväähän siitä tuli, lastenkin mielestä.


Tällä hetkellä seuraillaan ääntenlaskentaa Alabaman senaattorikisasta, jossa ovat vastakkain Trumpin ja erityisesti Steve Bannonin puskema ehdokas Roy Moore, jota useat naiset ovat syyttäneet sopimattomasta käytöksestä heitä kohtaan, kun he olivat teini-ikäisiä, ja demokraatti Doug Jones. Jotkut alabamalaiset ovat antaneet haastatteluja, jossa ovat sanoneet ihan omalla nimellä ja naamalla, että on suurempi synti olla demokraatti ja toki samalla vauvantappaja kuin (ehkä) lapsiinsekaantuja. Tällä hetkellä, kun äänistä on laskettu reilut 80%, ehdokkaat ovat lähes rinta rinnan.

Jännäksi menee, vaikka kaiken järjen mukaan ei pitäisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti