keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Ulkosavolaisen joulukalenteri: 13. luukku

Meidän neitokaisen luokassa on ollut tässä joulun alla kylässä Grinch, joka antaa lapsille tehtäviä ja haluaa heidän olevan kilttejä, avuliaita ja anteliaita. Jos (ja kun) lapset tehtävissä onnistuvat, Grinch palkitsee heidät. Eilisen onnistumisen palkintona lapsukaiset saivat tänään mennä kouluun yöpuvussa.

Ehdittiin vähän leikkiä kampaamoakin ennen kouluun lähtöä.


Lapsilla oli ollut tosi mukavaa. Huomenna reppuun pitää muistaa pakata pehmolelu ja aamutossut, joiden kouluun vieminen on myös palkinto - tällä kertaa opettajilta ja muulta henkilökunnalta saaduista PAWS-lipukkeista, joita lapset saavat yleisestä hyvästä käytöksestä. Kun niitä on kertynyt tarpeeksi, lapsi voi lunastaa palkintoja kuten mm. Skittles-karkkeja (3 PAWS), hattu- tai aamutossupäivä (5 PAWS), istuminen opettajan tuolissa yhden päivän ajan (10 PAWS), jonkun toisen luokan apuopena oleminen (15 PAWS), 15 minuuttia iPad-aikaa (20 PAWS), mahdollisuus lounastaa rehtorin tai oman open kanssa luokassa tai lisäaikaa välitunnille koko luokalle (30 PAWS).

Meidän neidin mielestä välitunnit tosin ovat ajanhukkaa, sillä olisi kuulemma paljon hyödyllisempää opiskella matematiikkaa. Vaihtuikohan tuo lapsi vahingossa synnytyslaitoksella?

2 kommenttia:

 1. Aika varmaan tuo mielipide välituntien kivuudesta tulee vaihtumaan. Onpas hauska tuo heidän paws-kauppasysteemi!
  Ja ihana pyjama neidillä, mäkin voisin haluta tuollaisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa luulen kanssa, että mielipide muuttuu vielä, ja radikaalisti. Minäkin tykkään tuosta palkintosysteemistä; kannustaa ainakin meidän naperoa olemaan kohtelias ja avulias. :)

   Poista