maanantai 11. joulukuuta 2017

Ulkosavolaisen joulukalenteri: 11. luukku


Meillä juhlittiin tänään kolmevuotiasta hepulikoiraa. Olen kuullut jotain huhuja, että labbikset, jollainen Sisu ilmeisesti puoliksi on, kasvavat ns. aikuisiksi kolmen vuoden kohdalla. Sellaisia merkkejä täällä ei kuitenkaan ole vielä ilmassa ollut. En usko, että meidän Sisu aikuistuu ikinä. Ikuinen keskenkasvuinen.


Juhliminen jäi hieman vaisuksi, sillä edes ulos ei oikein päästy riehumaan. Keli oli aurinkoinen, mutta tuulenpuuskat olivat ajoittain niin rajuja, että takapihan kalusteet löysivät itselleen uudet paikat. Eilen oli kyllä vissiin tullut temmellettyä kyläpaikassa muutaman päivän edestä, sillä synttärisankari on ollut koko päivän kuin ruumis, jolla on VIP-kortti. Olemme siis tyytyneet oikeastaan pelkkään rapsutteluun ja halailuun -- edes herkkuja ei olla pahemmin uskallettu tyypille muutaman viikon takaisen haimatulehdusepäilyn jälkeen antaa.

Ehkä vastustellaan tänä yönä sänkyyn väkisin ja muka kovin huomaamattomasti hiipivää koiraa normaalia vähemmän. Kun Sisulla iskee halipula, niin lähellä on saatava olla. Ja onhan se vielä ihan vauva.

2 kommenttia:

  1. Onnea kolmevuotiaalle!
    Meidän hepulikoira on arviolta kymmenen nyt ja vasta viimeiset kaksi vuotta se on ollut hieman rauhallisempi... Vieläkin, jos leikeissä on mukana palloja tai vettä, pitää muistutella koiralle ettei ikäisensä vanhan herran kuuluisi riehua ihan noin.

    VastaaPoista