torstai 19. joulukuuta 2019

Ulkosavolaisen joulukalenteri: 19. luukku

Meillä oli tänään työpaikan joululounas. Porukka olisi toki halunnut tehdä jotain töiden jälkeen ns. pimeän tultua, mutta koska työnantaja on intiaaniheimo, niin he eivät halua maksaa alkoholijuomista (ymmärrettävistä syistä), joten kävimme syömässä pihviravintolassa. Firman piikkiin ja työajalla.

Huomenna olisi vielä/enää neljä tuntia töitä, ja sitten alkaa hulinaviikonloppu. Ei menemisten muodossa, vaan nyt pitää tiristellä viimeiset jouluvalmistelut sitten kunnialla loppuun. Kinkku taitaa mennä uuniin huomenillalla, joten täytynee keitellä sinapit tänään.

Samaan konkurssiin. Olen sotkenut jo muutenkin keittiötä, sillä ryöppäsin juuri vähän sieniä suolausta varten. Ihan taas ajoissa liikkeellä.

Meidän tokaluokkalaisella on huomenna viimeinen koulupäivä ennen joululomaa, joten askartelimme tänään yhdessä opelle kortin lahjasellaisen kaveriksi (esikoulun/päikyn opet saavat lahjansa sitten maanantaina). Vähän joulumieltä siis!

Tosin ei niin paljon kuin tällä taloudella työmatkani varrella:

Nightmare before Christmas. And during.

Neiti piirsi kortin. Ylösalaisin roikkuvat tontut saivat lakit virkatuista korviksista.

Olohuoneesta kuuluu kamala älämölö, sillä pesue tankkaa Star Warseja ennen uusimman katsomista. Töissä ollaan yritetty arvata, mitä viimeisessä osassa tapahtuu. Oma veikkaukseni on, että Jar Jar Binksistä tulee galaksin ylihallitsija ja pakottaa kaikki puhumaan samalla tavalla kuin hän (se?).

Pitää odottaa maanantaihin saakka, että tämä teoria vahvistuu omalta kohdalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti