tiistai 10. joulukuuta 2019

Ulkosavolaisen joulukalenteri: 10. luukku

Taitaa pukata PMS:ää päälle (tai sitten oon vaan normistikin tosi kuspå), kun kaikki ottaa ohimoon, vaikka pitäisi jaksaa rallatella joululauluja ja telmiä lasten kanssa, joita en oikeastaan näe hereillä kuin 3-4 tuntia vuorokaudessa näin arkena. Huoh. Eikä siis ole varsinaisesti ollut tapana vaklata niitä nukkuvina myöskään...

En ole tällä hetkellä edes hauska.

En meinaa millään meinaa tajuta, että jouluaatto on jo kahden viikon päästä. Sen verran olin kuitenkin tänään hereillä, että pyysin aaton vapaaksi, sillä täällähän pelkästään itse joulupäivä on juhlapyhä, ja minulle onneksi myöskin palkallinen sellainen. Laskeskelin aamulla, että ehdin kerryttää jouluaattoon mennessä sen verran lomia, että voin sen ottaa hyvin vapaaksi, eikä siitä tarvitse edes tuntea huonoa omaatuntoa, sillä työ on luonteeltaan sellaista, ettei yhden, tai edes useamman henkilön poissaolo kaadu muiden niskaan.

Pääsemme siis Suomi-perheen kanssa viettämään aattona perinteisiä Skype-istujaisia. Aika mukavaa!

Ostin äsken aatonaatolle Scottylle ja minulle elokuvaliput uuteen Star Warsiin. Lapset menevät anopin ja appiukon luo serkkujensa kanssa yökylään viettämään jo perinteeksi muodostunutta Grandkids' Eveä, ja me voimme käydä ihan kahden kesken vähän syömässä ja leffassa, minkä jälkeen paketoidaan todennäköisesti taas paniikissa lahjoja aamuyön tunneille. Normi.

Nyt täytynee mennä siirtämään pyykit koneesta kuivuriin, minkä jälkeen voisin ehkä siirtää itseni jollekin autiosaarelle hetkeksi jurottamaan. Lähettäkää lämpimiä ajatuksia perheelleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti