perjantai 13. joulukuuta 2019

Ulkosavolaisen joulukalenteri: 13. luukku

Tänään oli ehkä jo vähän joulu(ku)isempi olo kuin muuten tähän mennessä. Lähdin töistä klo 11:30 ja tapasin Scottyn luolan ulkopuolella. Käytin miestä pikaisella kiertoajelulla labyrintissa, minkä jälkeen suuntasimme lounaalle ihan kahdestaan lasten ollessa hoidossa ja koulussa. Söimme paahdettua ruusu- ja kukkakaalia alkupalaksi (!!! siis tuo minun entinen nirso mies veteli koko lautasen tyhjäksi!!!) ja tulisen hampurilaisen puoliksi lounaaksi. Tulihan siinä maha täyteen.

Meillä oli taannoisen tuhlailun seurauksena Targetiin, eli Amerikan Anttilaan (RIP) melkoisen messevä kuponki, jonka seurauksena kannatti tuhlata vähän lisää. Kävimme ostamassa mm. vitamiineja ja muita elintarvikkeita kärryllisen, ja tarttuipa mukaan vielä jokunen joululahjakin lapsukaisille. Ostimme myös kuopukselle oman minijoulukuusen (siskolla on jo samanlainen) ja koristeita, ja voi että joku oli vähän toimessaan.


Illalla meidän sosiaalisella nuorella neidillä oli kavereiden synttärit uimahallissa, joten me veimme pikkujantterin läheiselle panimolle "konserttiin", jottei hän olisi liian kateellinen tai me liian tylsistyneitä. Siellähän olikin tosiaan livebändi, joka soitti 1980-2000-lukujen hittejä, ja ulkona oli food truck, eli ruokarekka (mikä se on suomeksi, kysyy Maijamissa kaksi viikkoa asunut Tuksu), josta nappasimme muutaman tacon. Nam.
Nyt yritetään saada ylienergisiä lapsia nukkumaan, minkä jälkeen voisi painua taas vaihteeksi saunaan. Tänään oli vielä lämmin päivä (+12 astetta), mutta huomenna tiputaan pakkasen puolelle, ja sunnuntaille ja maanantaille luvataan jo lunta.

#Kansas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti