sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Arkinen haaste, osa 4

Lauantai 27.2.2016 (Arkihaaste 4/7)

Heräsin aamulla yhdeksän jälkeen taaperon sängystä Unikko-lakanoiden lämpimästä halauksesta. Viereisessä huoneessa oltiin myös hereillä, ja silmät sikkuralla suoritettu viestittely meni jotenkin näin:

"Laitoin saunan äsken päälle. Mennäänkö?"
"No tuota, mennään!"

Ehdimme käydä kertaalleen saunassa, ennen kuin miehet saapuivat lapsikatraan (ja koirien) kanssa brunssille. Rutistelin Scottyn ja lapsukaiset, ennen kuin katoimme eväät ulos ja nautimme reippaan 20 asteen lämpötilasta ja auringonpaisteesta.


Ilma oli niin hieno, ettemme halunneet hukata sitä sisätiloissa, joten aika nopeasti päätimme jäädä niille sijoillemme ja grillata illemmalla. Sisu, jonka adoptoinnin vuosipäivää eilen vietettiin, juoksi lasten kanssa takapihalla, ja Usva laiskotteli terassilla.

Puissa näkyi jo nuppusia.

Hidas ja ihanan rento päivä sisälsi lisää saunomista, aurinkoa ja kokkailua. Hektisten rakennusviikonloppujen jälkeen oli aivan mahtavaa vain olla, ja vaikka olimme (myöhään) illalla kotiin saapuessamme melkoisen väsähtäneitä raatoja, niin olin erittäin tyytyväinen, ettei harvinaisen kaunis helmikuinen päivä ollut mennyt hukkaan kotisohvalla röhnöttäessä.

2 kommenttia:

  1. Isoakin isompi peukku saunalle (ja muutenkin kivalle päivälle)! :)

    VastaaPoista