keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Verenpainelääkkeet esiin

Ensi yönä aamukahdelta, meidän aikaa, se alkaa. Tällä hetkellä seuraan, miten jäällä painetaan tshekkitukka putkella Ruotsin maalia kohti. Lapsi on päikkäreillä, ja silti tekee tiukkaa pitää (oma) volyymi tarpeeksi pienenä. Äänenavaus.

NBC-kanava on tehnyt tänä vuonna olympialaisten seuraamisen erittäin helpoksi, jos sattuu maksamaan kaapelikanavapaketista. NBC on valjastanut kanava-arsenaalinsa suorien lähetysten näyttämiseen, vaikkakin amerikkalaisia eniten kiinnostavat lajit näytetään vasta illalla primetime-jälkilähetyksenä. Onneksi suorana urheilunsa mieluiten nauttiville on tarjolla Live Extra, joka mahdollistaa kaikkien lajien katsomisen nimensä mukaisesti livenä, netin tai tv:n lisäpalveluiden kautta, jopa ihan selostuksen kanssa.

Monikansallisten urheilutapahtumien aikaan sitä kuitenkin huomaa parhaiten, miten sitä on vielä ihan täysin suomalainen. Tämä maa saattaa olla kotini, mutta ei se kotimaani ole.

Kieltämättä on ikävä sinivalkoisia selostuksia ja värikästä, kulmikasta, kotoista kieltä.

Edit klo 13:48:

Täällä kaukana jää vähän vääjäämättä paitsi suomalaisista ilmiöistä (kuten selostaja Kaj Kunnas ja vierailevat tähdet). Onneksi syntynyttä aukkoa voi paikata paikallisilla some-viraaliuksilla:

 Wagner Face

Taitoluistelija Ashley Wagnerin reaktio omasta mielestään liian alhaisiin pisteisiin. Syntyi #wagnerface. Kuva täältä.
Dangerous Face Water
Sochin majoitusolosuhteet ovat tainneet saada palstatilaa ympäri maailman. Kuva täältä.
Bob Costas Pinkeye

USA:n Tapio Suominen, Bob Costas, kärsi ensin silmätulehduksesta vasemmassa silmässään, josta se levisi oikealle puolellekin. Taisi erehdyksissä pestä kasvonsa hanavedellä. Kuva täältä.

6 kommenttia:

 1. Wagnerface on hauska ! Taalla ollaan lumimyrskyn kourissa, joten enemman aikaa seurata kisoja. Verrattuna aiempiin, paljon paremmat katselu mahdollisuudet - kiitos NBC.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa noista myräköistä sitten jotain iloakin. ;)

   Pysykäähän lämpiminä!

   Poista
 2. Joo, nyt jo jännittää!!! Lätkä on minulle SE juttu, jota varten valvotaan ja herätään ihan miten sattuu. Lauantaina sain kuulla niin paljon kuittailuja naisten pelistä, että nyt en malta odottaa sitä hetkeä, kun USA häviää Suomelle finaalissa. Sen verran tämä "amerikkalaistuminen" on vaikuttanut, että se olisi vielä makoisampaa kuin Ruotsin voittaminen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, tutulta kuulostaa! ;) USA-tappioista on todellakin saannut kuulla sen verran kuittailua tässä vuosien varrella, enemmän kuin Ruotsi-kynnöistä ikinä, että nyt olisi koston paikka!

   Poista
 3. Huomenna voisikin katsella jotain telkusta kun meille iskee lumimyrakka. Saas nahda millaisena se tanne tulee. Ennusteet on vahan kahdenlaisia. Isomman neidin koulu kuitenkin toistaiseksi alkaa normaalisti. Mahdollisesti aikainen kotiinpaaseminen. Toistaiseksi olympialaiset ovat jaaneet ihan vaan nettilehtien selailuun ja sielta tulosten lukemiseen. Mutta kyllahan se Ruotsi nyt paihitetaan. "Hakkaa paalle Suomen poika ettei Ruotsi meita voita!" vai miten se nyt meni. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpäs teitä nyt "hellitään" lumella! Toivottavasti olette saaneet nautiskella olympialaisista, eikä ole tarvinnut tehdä liikaa lumitöitä.

   Suomi, Suomi!

   Poista