torstai 20. helmikuuta 2014

Nöyränä kumartaa hän

Myönnän, olin väärässä. Siihen on vissiin syynsä, että Erkka Westerlund on Leijonien päävalmentaja, enkä esim. minä. Meikämamma olisi nimittäin laittanut Lehtosen tolppien väliin Kanada-ottelusta eteenpäin ja Salmisen kolmoseen Aaltosen tilalle. Nöyränä kumartaa Erkalle hän. Ja Raskille. Varsinkin Raskille.

Se Suomi-USA-finaali alkaa näyttää pelottavan mahdolliselta. Kun Suomi rökittää Ruotsin, ja jos USA päihittää Kanadan, tavallaan harmittaa olla sunnuntaiaamuna 400 kilometrin päässä rakkaasta vihollisesta. Toiselta kantilta katsottuna se tosin saattaa olla avio-onnen kannalta paras ratkaisu.

Eniten harmittaa, etten ole kotona pukemassa meidän kaksoiskansalaista mahdollista sisällissotaa varten. Tein nimittäin jo ennen ensimmäistäkään peliä lapsukaiselle paidan:

Jesse Joensuuhan siinä juhlii USA:n Jimmy Howardin taakse livahtanutta kiekkoa.
Perheen täysamerikkalainen ei varsinaisesti arvostanut elettä, ja hautookin nyt kostoa...

Nyt minä rupean hautomaan ajatusta siivoamisesta ja pyykinpesusta, ja pidän peukkuja, että illalla on vielä katto paikoillaan. Ensimmäinen kevätmyrsky riepottelee parhaillaan pihakalusteita, mutta onneksi mitään sen tuhoisampaa ei ole luvassa. Pian alkaa taas se aika vuodesta, kun sääradiossa on hyvä olla piuha seinässä ja paristot paikoillaan, ja kellarissa ylimääräistä vettä ja ruokaa. Oi, Tornado Alley, kuinka sinusta pidänkään.

*****

Seuraa häikäilemätön äänienkalasteluyritys.

Äänestysaika Supersaverin Travel Blog Awardsiin päättyy tulevana sunnuntaina 23.2. Tämä blogi on ehdolla Paras USA-blogi -kategoriassa, jonka palkintona on mahdollisuus julkaista blogi kirjana (sama juttu muissa kategorioissa). Äänestämiseen tarvitaan toimiva sähköpostiosoite, sillä ääni tulee vahvistaa sähköpostilinkin kautta. Jos äänestit ensimmäisellä (nimeämis)kierroksella, voit äänestää uudestaan finaalissa, samalla sähköpostiosoitteella.

On ehkä vähän hupsua, mutta olen oikeasti saanut kamalasti lisäintoa tästä koko kilpailujutusta ja varsinkin finaaliin pääsemisestä. Ehkä se on täällä näkynytkin. Vaikka tätä tavallaan itselleen tekeekin, niin onhan se kiva saada positiivisia potkuja persuuksillekin. Tunnustusta. Hurjan iso kiitos siis kaikille täällä vierailleille, kommentoineille, kilpailussa äänestäneille! Nyt jaksaa taas.

Travel Blog Awards 2013! Edulliset ja halvat hotellit oulu:sta saat varattua meiltä.

4 kommenttia:

 1. Minka niminen teidan neiti on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole sitä täällä "julkisesti" kertonut, mutta sen verran voin kertoa, että etsittiin semmoinen nimi, joka taipuu hyvin suomeksi ja englanniksi. Lyhyt ja ytimekäs. :)

   Poista
 2. Hei! Millä mielin siellä katsottiin lauantain peli?? Btw, huomasin, että sinulla on tuolla linkkilistassa linkki vanhaan blogiini. Uusi on: http://barcelonankoti.blogspot.com, tuo vanha ei päivity :). Terveiset Barcelonasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eri osavaltioissa katsottiin! Viestit lenteli kyllä... ;) Mahtava peli, minun mielestä, haha!

   Hei juu, mun pitikin se päivittää, mutta unohtui. Kiitos muistutuksesta! :)

   Poista