tiistai 11. helmikuuta 2014

Oot kolmekymppinen

Kolmekymppisistä selvittiin kunnialla. Perjantaina juhlittiin isolla porukalla pizzan, beer pongin, Rock Bandin ja jääkiekon parissa. Totta kai meille sattui tulemaan varmaan Kansas Cityn ainoa intohimoinen (amerikkalainen) jääkiekkotietäjä. Naarasleijonien tappio USA:lle tuntui eri karvaalta. Muuten oli kivaa.

Lähes ainoa julkaisukelpoinen kuva. Muut jääkööt yksityiskäyttöön. Tai kiristystarkoituksiin.
Tein pojille riemua herättäneet synttäripaidat, joista Scottyn paita täyttyi lauantain Emporia-kierroksella erinäisillä hashtageillä. Neljään tuntiin jääneet yöunet näkyivät valitettavasti juttujen laadussa. Kiitos, olympialaiset ja aikaero.

#yolo #theyseemebowlintheyhatin

Sekin nauratti, että joku oli laittanut etsintäkuulutuksen sombreropäisestä kissasta nimeltä Snowblower, joka on kuuro ja puolisokea, mutta osaa viittomakieltä. Yritettiin etsiä, mutta ilman tulosta. Jos tuo ei ole vitsi, niin harmittaa kyllä kissan puolesta, sillä täällä on ihan oikea talvi. Varsinkin Emporiassa, jossa ei olla taidettu kuullakaan aura-autoista.

Niin. Ei kolmekymmentä näköjään tarkoita automaattista aikuisuutta ja kypsyyttä. Vaan eipä tässä olla enää kaksikymppisiäkään (paitsi minäpä olen! four more months!), sillä kaksi myöhäistä yötä peräkkäin väsyttää vieläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti