tiistai 25. helmikuuta 2014

Paula

Olipa meillä vallan mainio St. Louisin -reissu! Menomatkalla katsottiin mitä mahtavinta pronssipeliä, ja viestimet kävivät kuumina kotiin päin. Olen huono häviäjä, mutta vielä huonompi voittaja. Onneksi mies ei ollut vaihtanut lukkoja viikonlopun aikana, pääsin omaan sänkyyn nukkumaan.

Ensimmäisenä ohjelmassa oli Anheuser-Busch-panimo. Kierreltiin heppatallit ja tehdastilat, eikä edes viitsitty jonottaa toista ilmaista lasillista panimomaistiaisia. Tietääkseni kenelläkään ei ollut kuitenkaan kuumetta.

Yötä olimme tutussa Sheraton-hotellissa, Bluesin kotihallin Scottrade Centerin vastapäätä. Hiljaista oli niillä nurkilla olympiatauon ja kirvelevän Suomi-tappion vuoksi, joten pienen juusto- ja skumppabreikin jälkeen jatkoimme illastamaan yhteen St. Louisin parhaaksi rankattuun irkkupubiin, McGurk'siin. Ruoka oli hyvää, seura parempaa, ja koska oltiin vieraassa paikassa, tilasin tuttua olutta, Kansas Cityn omaa Boulevard Wheatia. Kanaria-tyyliin, tiedättehän. Ruisleivät ja kahvi mukaan.

Ostin meille ensimmäisellä varikkopysähdyksellä hetken mielijohteesta lisää matkaseuraa, Paulan. Paula jaksoi kulkea meidän mukana koko illan.
Treffattiin vielä cousin-in-law ja hänen uusi tyttöystävänsä, ennen kuin mentiin hotellille soittamaan kotijoukoille ja hieromaan lisäsuolaa haavoihin (kuten sanoin - huono voittaja). Aamulla kello yritti herättää kuudelta katsomaan lätkäfinaalia, mutta virtaa riitti katsomiseen vasta kolmannen erän alussa. Onneksi kanadalaiset osasivat pelata ilman dopingia verestävää tuijotustakin.

Ennen länteen lähtöä käytiin vielä jakautumassa kahteen joukkueeseen The Gateway Archilla. Korkeanpaikankammoiset jäivät suosiolla alakertaan ja vähemmän kammoiset kävivät ihastelemassa maisemia. Mitenkähän näistä estoisuuksista voisi päästä eroon?

Kotimatkakin meni leppoisissa tunnelmissa. Ei edes saatu aikaiseksi nyrkkitappelua mistään. Joidenkin kanssa on vain vaivatonta olla.

Seuraavaksi Chicago?

5 kommenttia:

 1. Täällä toinen huono voittaja :). Vielä pahemmaksi asian teki se, että tuo minun amerikkalaiseni on tällä hetkellä ainoastaan sähköpostilla tavoitettavissa. Tulin sitten lähettäneeksi aika kamalan (tyylittömän) Suomi-kehumailin... Illalla jo melkein kadutti. Mutta kyllä se vielä lupasi tulla takaisin kotiin. Huh! Saattoi jopa olla parisuhteen kannalta ihan hyvä ettei katsottu peliä yhdessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, tutulta kuulostaa! ;) Hyvä, että tulee vielä kotiin!

   Mulla oli eilen känkkäränkkäpäivä, ja keksin parhaan mahdollisen tavan piristyä - pronssiottelun uusiksi katsominen! Jätin kolmannen erän vielä pahemman päivän varalle... ;)

   Poista
 2. Kyllä, seuraavaksi tänne!! Löytyy korkeita mutta turvallisemman tuntuisia kohteita (lounas Hancockin 95. kerroksessa tai vielä parempaa, drinkit 96. kerroksessa hermoja rauhoittamaan), olutta (Goose Island, Revolution Brewery, Two Brothers...), Fado's on hyvä mutta ehkä parempiakin irkkupubeja löytyy kun vähän etsii, ja urheilupyhiinvaelluskohteitakin on useampi, voi valita mieltymysten mukaan.

  ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kuulostaa hyvältä! :) Kyllä me vähän meinattiin, että syksyllä lennähdettäisiin sinne, jos työt ja perhe-elämät antaa periksi (ja antaahan ne, kun laitetaan antamaan). Tuut oppaaksi sitten! ;)

   Poista