maanantai 10. helmikuuta 2014

Paras USA-blogi? Sinä päätät

On vähän tehnyt mieli uudistaa tätä blogintekelettä. Nimestä lähtien. Olen makustellut eri vaihtoehtoja, ja mieleinen taisi löytyäkin. Suomalaisempi.

Nyt kävi kuitenkin niin, että tämä blogintekele, ihan vanhalla nimellään, on mukana Supersaverin Travel Blog Awards 2013 -finaalissa Paras USA-blogi -kategoriassa (siellä on myöskin mukavia juttuja Kaliforniasta kirjoitteleva Veera ja Kaukana Kotona, sekä muutama uusi tuttavuus). Miten mukava yllätys maanantaiaamuun!

Jätetään hurja muodonmuutos siis odottelemaan parempaa ajankohtaa.

Travel Blog Awards 2013! Meiltä löydät aina matkasuunnitelmiisi sopivat halvat hotellit varmuudella.

10 kommenttia:

 1. Jee jee! Minä olen myös alkanut suunnitella blogin muutosta, overhaul tulee viimeistään vähän ennen kuin aloitan työt, elämä lakkaa viimeistään silloin olemasta emigranttiuden opettelemista... Mutta en ole osannut päättää aloittaisinko kokonaan uudessa osoitteessa vai kehittäisin vaan nykyistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Pohdiskelin myöskin osoitteenmuutosta, mutta taisinpa päätyä pysyttelemään vanhassa tutussa. Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä teikä keksii!

   Poista
 2. Äänestäisin mielelläni, mutta vaatii sähköpostiosoitteen antamista eli nimettömänä ei voi äänestää. Harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vaatii tunnistautumisen sähköpostilla vilpin estämiseksi. Mutta hei, tämäkin lämmittää mieltä ihan yhtä lailla! :)

   Poista
 3. Olen seurannut blogiasi jo vuosia, mutta kommentoinut korkeintaan 1-2 kertaa. Äänestin nyt.

  VastaaPoista
 4. Äänestin! Kirjoitat tosi mielenkiintoisesti ja blogiasi on mukava lukea. Terveisin, toinen ulkosuomalaistunut savolainen :)

  VastaaPoista
 5. Jei! Ja kiitos maininnasta :). Kivoja nämä awardsit, kun löytyy paljon uutta luettavaa!

  VastaaPoista