perjantai 31. lokakuuta 2014

Halloveeni

Jos kesä livahti ohi melkein huomaamatta, niin syksy on laittanut oikein turbovaihteen päälle ja kaasun pohjaan. Syytän baseballia.

Kuva kaveriporukan vuosittaiselta Louisburg Cider Millin pumpkin patch -reissulta.
Olen ollut aivan Anni Myöhänen kaikissa syysjutuissa. Otin Halloween-koristeet esille tänään. Tänään on Halloween. Lapsen asu on kesken. Onhan tässä vielä monta tuntia, ennen kuin käydään kerjäämässä naapureilta karkkia. Ja naapurit meiltä. Kurpitsat kaiverrettiin eilen. Naapureiden pihat ovat olleet juhlakuosissa jo kuukauden.

Ned Yost, Kansas City Royalsien manageri/päävalmentaja. Tasapuolisuuden vuoksi. Viime vuonnahan kaiversin Chiefsien koutsin.
Miehen ja lapsukaisen luomukset. Saatte arvata, kumpi on kumman.
Meillä on huomenna jälkijättöiset Halloween-bileet. Olen laittanut kellaria vähän uuteen uskoon viime aikoina, joten nyt passaa juhlia. Maalasin seinät ja raivasin turhat tavarat pihalle. Ja sitten kävin IKEAssa hakemassa tavaraa niiden tilalle.


Katsotaan, jääkö joulufiilistelykin yhtä viime tippaan (joku sanoi äsken Facebookissa, että ihanaa, kun huomenna voi ruveta luvan kanssa kuuntelemaan joulumusiikkia...). Veikkaisin, että ei jää, sillä kävin jo erittäin miehekkäästi tiristelemässä kyyneleitä IKEAssa, kun näin symppiksiä, skandinaavisia joulukoristeita. Saatoinpa ostaa lahjapaperia. Ihan hyvä vain, sillä jos meinataan saada joululahjat suht' ajoissa Lapinlahdelle eikä esim. Hämeenlinnaan, ne pitäisi laittaa matkaan jo nyt. Pitäisi vain ensin hankkia ne kyseiset lahjat.

Nyt olisi ehkä parasta keskittyä käsillä olevaan juhlaan ja ottaa virkkuukoukku kauniiseen (?) käteen ja viimeistellä pikkuneidin asu. Siinäkin mielessä hyvä hetki, että lapsi tuntuu viihtyvän omien leikkiensä parissa oikein hyvin. Olohuoneesta kuuluu seuraavanlainen pulputus:

"Climb a mountain, climb, climb, climb. Hi, happy, fun. Go Royals! I see you tomorrow. T(h)ank you, I welcome."

Happy Halloween!
Psssst. Huomaa myös aiemmin aamulla julkaistu merkintä. Meikähän on tänään liekeissä! (Eli välttelen siivousta...)

8 kommenttia:

 1. Meilla muutamat paperilepakot ja kummitukset saatiin ikkunaan pari paivaa sitten. Kurpitsa kaiverrettiin keskiviikkona. Ja hamahakinseittia on ulko-oven ikkunassa parin hamahakin kera. Ei meillakaan siis kauheen ajoissa naissa hommissa olla. Ja ne haviaa huomenna hyvin nopeasti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, lyhytkestoista on Halloweenin juhlinta teilläkin! ;)

   Poista
 2. Hitsin hienot kurpitsat teillä! Yhen kerran oon tuota testannut, ja mentiin periaatteella "kurpitsa kuin kurpitsa - mitäs eroja niissä nyt muka vois olla" ja perinteiseen J. Clarkson tyyliin "How hard can it be?" Nojoo, quite hard, kirjaimellisesti! NZ crown pumpkin olikin sitten sitä mallia että piti melekkeen hakia Fiskarsin kirves autotallista ennenko siihen ies jonniimoista koloa pintaan sai :D - ei, kuvamateriaalia siitä teurastuksesta ei jälkipolville otettu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Nauratti ihan ääneen tämä! Sori. ;)

   Poista
  2. Eipa hirnuta siella toisten tyhmyydelle :D FYI: butternut squash ei oo juurikaan sen parempi, mut siihen ei sentaan kirvesta tarvittu. Potkyla muoto toi kylla oman haasteensa urakkaan... ;)

   Poista
  3. Jopas teillä on kurpitsatietämystä! ;)

   Poista
 3. Tuo Ned Yost kurpitsa - UPEA ! Olisin niin toivonut KC:lle voiton !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi kyllä niiiiiiin pienestä voitto kiinni tällä kertaa. :) Tyhmä MadBum...

   Poista