tiistai 25. elokuuta 2015

Kolkytkaheksan

Does my bum look big in this?
Hei, olen täällä ylhäällä! Kyllä, tämän vuoreksi naamioituneen pötsin takana.

Vauva on edelleen siellä sisällä, eikä näytä kiirehtivän ulos, sillä eilen oma lääkäri arvioi tilanteen alkeellisemmaksi kuin viimeviikkoinen, yltiöoptimistinen vieraileva tähti. Ihme kyllä en ollut mitenkään moksiskaan junnaamisesta, sillä ei tässä varsinaisesti kiire ole. Tai on. Mutta ei ole.

En ole vieläkään pakannut sairaalakassia. Olen sitä kyllä pitkään jo miettinyt, mutta yhtään vaatekappaletta tai edes hammasharjaa en ole laukkuun laittanut. Viime kerrasta oppineena - en todellakaan tarvitse montaa vaatekertaa tai hurjasti viihdykettä, sillä supistukset ja vastasyntynyt rääpäle ovat ihan tarpeeksi hauskaa ajanvietettä muutenkin. Äkkiähän sitä sitten pakkaa, kun lähtö tulee. Tai on pakkaamatta ja hengailee sairaalakaavuissa.

Siinä, missä viimeksi vauvan matkasänky nökötti nätisti meidän pedin vieressä jo reippaasti ennen naperon syntymää, se on tällä hetkellä pakattuna ja normaalissa säilytyspaikassaan. Hyvänen aika, sen pystyttämiseen menee noin 8,7 sekuntia. Ehtinee hoitaa syntymän jälkeenkin. Tällä tavoin pidetään myös huoli siitä, ettei meidän wannabe-kuningaseläin, Savu-kissa, ota petiä omakseen. Vielä.

Tällä kertaa en ole kuljeskellut kauppojen vauvaosastoilla panikoimassa, miten meiltä puuttuu vielä tuota ja tätä. Tiedän, että pärjäämme aika vähällä, sitten loppujen lopuksi. Onhan meillä tietysti ihan liikaa tavaraa jo nyt, lähinnä tuon isosiskoksi ylennettävän jäljiltä, ja vaikka tällä kertaa onkin tulossa poika, en ole kokenut tarpeelliseksi ostaa esimerkiksi pippelitelttoja silmäpissojen välttämiseksi.

Pee Pee Teepee. Kuva täältä.
Jos jotain elintärkeää nyt sattuisikin puuttumaan, niin onneksi kaupat ovat auki lapsen syntymän jälkeenkin. Sitten viikolla 42, jos tätä menoa jatketaan.

11 kommenttia:

 1. Peepee teepee :D Ei tullut itsekaan ostettua noita, mutta pienet pyyhkeet oli kylla kaytossa estamassa suihkua sen jalkeen, kun vauva onnistui pissaamaan omaan suuhunsa (kylla!). Tsemppia loppuraskauteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo ajattelin myös "tyytyä" pelkkiin kangasrätteihin, vaikka onhan tuommoiset tiipiit tietysti paljon kätevämpiä... ;)

   Kiitos tsempeistä!

   Poista
 2. Eeeeikä, siis Pee Pee Teepee :D En kestä! Ai hitsi, kaikkea keksivätkin. Tsemppiä viimeisiin viikkoihin, toivottavasti ennen viikkoa 42 syntyisi, on vähän puuduttavia noi viimeiset viikot....

  Lasu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut niitä vissiin myös ostaa! :D Samaa toivon minäkin, erittäin hartaasti! :)

   Poista
 3. Täällä Teksasissa tullaan 10 viikkoa perässä...mutta kuula kasvaa ja lekuri määräsi vuodelepoon, kun kuukausi sitten supistukset töissä ei tehnyt kauhean hyvää. Meillekin tulossa poika :) Noi tiipiit on varsin hauskat, en ole nähnyt noita aikaisemmin :) Meinasin pärjätä ilman myös...ha haaa!
  Tsemppiä loppuodotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi, vuodelepo ei kuulosta kivalta, mutta on varmasti tarpeellinen paha pienen miehen kypsyttelyn kannalta. :) Loppusuora häämöttää jo sielläkin, kovasti tsemppiä!

   Joku kyseli jollain foorumilla, että voisikohan noita tiipiitä tehdä itse. :D

   Poista
 4. Haluan suositella sinulle toista lukemaani blogia! Olen lukenut sinun blogiasi jo useamman vuoden ja mieleeni tuli, että tästä blogista voisit saada iloa odotuksen loppumetreille!

  http://www.lily.fi/blogit/asikaine

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, iso kiitos blogivinkistä! Menen heti tutustumaan! :)

   Poista
  2. Piti tulla kiittämään uudestaan, aivan loistavaa lukemista!

   Poista
 5. Siitä lähtien kun ekaa kertaa pian muuton jälkeen näin peepeeteepeet putiikissa, on pitänyt ostaa niitä, erikoisimman vauvalahjan kunniamainintaa tavoitellen, milloin vaan on poikavauva lähipiiriin syntynyt. Pakkaa unohtumaan. Kiitos muistutuksesta! :D Rentoa lähtölaskentaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Eipä kestä! :D Täällä laskeskellaan edelleen, enemmän tai vähemmän rennosti. ;)

   Poista