sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Blogilista katoaa - mitä nyt?

Aktiiviset blogilukijat ovat varmasti huomanneet, että Blogilista lopettaa toimintansa huomenna 1.6.2015. Itse ehdin nauttia sivuston palveluista lähes vuosikymmenen. Kaukosuhdeaikoina löysin Blogilistalta vertaistukea, muuttoa ennen hain USA-blogeja, ja siinä välissä ja sen jälkeen löysin useita mielenkiintoisia blogeja Kuumalta listalta (olipa tämäkin blogi noin sekunnin sadasosan verran Blogilistan kuumin blogi).

Kai se kuitenkin on niin, ettei itku markkinoilla auta. Onneksi on muitakin tapoja seurata ja löytää lemppareita. Viime aikoina olen nauttinut Facebookin Ulkosuomalaisten blogit -ryhmästä. Linkkailen sinne itsekin uusimmat merkinnät, samoin kuin blogin omalle Facebook-sivulle, jonne nyt joskus päätyy muitakin horinoita. Sivupalkista löytyy FB-seurantalinkin lisäksi myös napit Blogloviniin ja uuteen Blogipolkuun, joka näyttää pikaisen tutustumisen jälkeen aika lupaavalta palvelulta. Jos tarkempi tirkistely kiinnostaa, meikämamman löytää Instagramistakin.

Viimeisin Insta-kuva.
Kiitos, Blogilista.

2 kommenttia:

  1. Samasta kirjoitin mäkin😊 Meille ulkosuomalaisille Blogilista oli hyvä ja helppo yhteys Suomeen. Mukavaa viikkoa Italiasta😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin lukemassa kirjoituksesi! Blogilista oli tosiaan mukavan kotoisa. Toivon, että Blogipolusta tulee sille hyvä korvike. :) Mukavaa viikkoa Italiaan!

      Poista