perjantai 12. joulukuuta 2014

Perinneperjantai: Anni's koristeltu jokin helteinen etu

Ihan alkuun pahoittelut radiohiljaisuudesta. Meidän KC:n suomalaisten itsenäisyyspäiväpirskeet olivat sen verran railakkaat, että puolet juhlijoista on ollut tällä viikolla aika tujun vatsataudin kourissa. Allekirjoittanut mukaan lukien.

Koska tänään on perjantai, on aika kaivella menneitä. Miamin-reissun jälkeen juhlin halloweeniä liian pitkän kaavan mukaan ja aloin kyllästyä kaksilahkeisiin ja heidän oikkuihinsa. Itsehän olin oikuton.

Aiemmin tapaamani Scotty kuitenkin vaikutti mutkattomalta (voi, miten väärässä lopulta olinkaan!) tyypiltä, ja Facebookissa vaihdettujen viestien jälkeen sovimme törmäävämme eräänä halloweenia edeltävänä iltana "sattumalta" toisiimme, jotta voisimme vaihtaa kokemuksia Floridasta. Mikä ihana tekosyy! Scotty oli etsinyt nippelitietoa Suomesta ja kertonut kavereilleen, että minulla on crazy eyes. Olin vähän ymmälläni, kun mies ei käynytkään päälle kuin yleinen syyttäjä, kuten monet muut amerikkalaispojat. En itse asiassa edes ollut varma, oliko Scotty kiinnostunut minusta.

Vasta alla olevassa merkinnässä kuvailemani kohtaamisen jälkeen kävi selväksi, että ihastus oli molemminpuoleista. Scotty oli ollut töissä puoleenyöhön asti ja halusi tehdä jotain hauskaa, lauantai-ilta kun oli. Meillä oli vielä kaverin synttäribileet menossa, joten miekkonen ilmestyi paikalle. Jonkun tytön kanssa. Tyttö kuitenkin teki katoamistempun aika pian, kun me taas pelasimme ja juttelimme aamuseitsemään.

Mistäkö sitten tiesin, että ihastus oli molemminpuoleista? Aamuauringon jo kajastaessa Scotty kysyi Soilelta "Would you mind if I molest your friend?". Niin romanttista. Menin Scottyn asunnolle yöksi aamuksi, koska ilmapatjalla vietettyjen kuukausien jälkeen oikea sänky kuulosti taivaalliselta. Herrasmies nukkui muuten sohvalla.

Siitä se sitten lähti.

Kaivelen perjantaisin vanhaan blogiini tallennettuja kaukosuhdemuistoja. Aiemmat osat löytyvät täältä.


Maanantai 6.11.2006 klo 16:32

Jouluksi kotiin

Kevääksi takaisin toiseen kotiin. Näin se on. Päätin perjantaina sitten lopullisesti, että vietän vielä keväänkin täällä. Joulukuussa tosin lennähdän Suomeen ja vietän joulun perheen kanssa. Kivaa! Nyt on ihan eri tavalla innoissaan joulusta. Suomessa olisin varmasti jo tyhjentänyt Tiimarin pakkaustarvikkeista ja kivoista koristeista. Ehkä olisin paketoinut jo muutaman paketinkin. I can't help it.

Perjantaina juhlittiin Tylerin varsinaisia synttäreitä. Tuli hieman kiirelähtö, kun meitä tultiin hakemaan oikein ovelta. Ahtauduttiin autoon ja ajettiin kaupungin laitamille bileisiin puolitutun luo. Hyvät bileet oli. Sieltä jatkettiin Dugoutiin ja Dugoutista mentiin siniseen taloon. (Jotenkin minusta tuntuu, että meidän viikonloput toistaa itseään... Oh well.) Käytiin vielä hakemassa spicy chickenit (ehkä on tehty niin joskus ennenkin) ja jotenkin tuli valvottua seitsemään asti aamulla. Se oli sentäs uutta.

Lauantaina piti nukkua päikkärit, että jaksoi illalla lähteä Tylerin synttäribileisiin (keg party!). Rantauduttiin Soilen kanssa siniseen taloon yhdeksän jälkeen illalla, pois lähdettiin seitsemältä aamulla. Välillä käytiin hakemassa kävellen spicy chickenit drive through'sta (kuulimme myöhemmin, että on lainvastaista myydä autottomille ihmisille ruokaa drive through -luukusta). Anyway, we were the last women standing. Seurana seisoskelemassa oli Scotty, joka opetti meille amerikkalaisia juomapelejä, mm. Quartersia (jonka vuoksi nostelin sohvaa, kun etsittiin lattialle lennelleitä 25-senttisiä). Tavoitteena oli tyhjentää toinen oluttynnyri, mutta tavoitteeksi jäi. Parempi niin. Saatiin tynnyri kuitenkin jo kellumaan jääpalojen ja veden seassa. We rule. Oli oikein mukava ilta, yö ja aamu. Saatiin taas paljon uusia tuttuja, ja edellisenä iltana tavatut tyypit olivat jo niin kaveria, niin kaveria. Amerikka on kiva paikka.

Eilinen meni tietokoneen äärellä, kun viihdytin (ainakin yritin) töissä ollutta Scottya Messengerin välityksellä. Viihdytystä kaivattiinkin, sillä herra lähti töihin 12 tunniksi neljän tunnin yöunien jälkeen. Juteltiin virtuaalisesti vaikka mistä, naurahtelin vähän väliä ääneen Scottyn jutuille, välillä myös punastuin. Ja sitten taas nauroin:


Scotty D. sanoo (15:25):
  anni's koristeltu jokin helteinen etu
Anni+e sanoo (15:25):
  lol, that makes no sense at all
Scotty D. sanoo (15:26):
  lol
Scotty D. sanoo (15:26):
  i didn't figure it would
Scotty D. sanoo (15:26):
  it was supposed to be
Scotty D. sanoo (15:26):
  anni's got some hot boots
Scotty D. sanoo (15:26):
  stupid translator

Mutta periksi ei annettu:

Scotty D. sanoo (15:50):
  do not leave me, i will be lonely
  ajaa ei erota we, i-kirjain jälkisäädös olla syrjäinenIllalla, tai no yöllä, menin vielä katsomaan Scottyn luo South Parkeja. Oli pitkästä, pitkästä aikaa sellainen olo, ettei halunnut olla missään muualla. Se on aika kiva tunne.Tiedän. Taas uusi mies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti