maanantai 31. toukokuuta 2010

Tuhlaajatyttären paluu

Nyt kun rahan ansaitseminen on lopussa, on hyvä aika alkaa tuhlata. Lauantain jälkeen olen ostanut/lunastanut kaikkea semihyödyllistä. Tämänpäiväisiin kotiutettaviin on kuulunut mm.:

Ääkkösellinen näppis mukaan rapakon taakse.


Jee, uusi kuljetuskoppa tuli! Nyt mahtuu.

Hääjuttujakin löysin, mutta niiden julkaiseminen taitaa jäädä odottamaan juhlien jälkeistä aikaa. Minulla on huomenna koekampauksen teko (ensimmäinen oikea kampaus ikinä!), joten pian nähdään, saako korviksista värkättyä jotain jännää yksityiskohtaa kampaukseen.

Huominen on myös jännä päivä S:lle. S sai tutkintotodistuksensa viime viikolla, joten ajattelin palkita miehen hienosta rutistuksesta isojen poikien kellolla. Kellon pitäisi olla huomenna valmis haettavaksi. Mies ei ole meinannut pysyä housuissaan lauantaisen ostosreissun jälkeen, joten taitaa olla ihan mieluinen lahja.

Nyt minä en meinaa pysyä housuissani, sillä ne pitää ottaa pois, jos meinaan sovittaa hääpuvun alaosaa. Täytyy rientää sovitushommiin, siis.

*****

Fakta #18: Jalkani ovat kokoa 36-37.

Fakta #19: Myös käteni ovat melko pientä tekoa. Vihkisormukseni on kokoa 3 3/4 (suomalaisittain 14,65 mm).

Fakta #20: Olen viimeisimmän virallisen mittauksen mukaan 161,5 cm pitkä.

5 kommenttia:

 1. Hihii, nää faktat on hauskoja kyllä. Mä oon muuten mielessäni kuvitellut sut noin 165-170-senttiseksi, en tiiä miksi niin. Suurin osa mun tutuistani tuppaa tosin olemaan siinä 160-sentin hujakoilla eli selvästi mua lyhyempiä, joten oishan se pitäny arvata, että niin oot säkin.:D (Niin että epistä, mäkin tahon olla pieni ja söpö, sniff...)

  VastaaPoista
 2. Hii, siistiä, jos vaikutan pidemmältä! Kamera näköjään lisää kilojen lisäksi senttejä... :P

  Joo, oon aika taskukokoinen, joten onhan sitä joskus tullut haaveiltua muutamasta lisäsentistä. Nyt olen onneksi aika sinut oman pituuden kanssa. Jos en yletä johonkin, nousen tuolin päälle tai laitan korkkarit! :D

  VastaaPoista
 3. No nii-i! Lyhyillä on säätövaraa, meillä pitkillä ei enkä tuu koskaan hyväksymään asiaa, etenkään näin korkkareiden ystävänä.:D

  VastaaPoista
 4. Mä olen muuten millilleen saman mittainen :) leveysmitta onkin sit toinen juttu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! On tainnut omakin leveysmitta muuttua noista ajoista... :D

   Poista