maanantai 3. toukokuuta 2010

Ei pal mittää!

Ihmisten kysellessä muuttoaikatauluista olen tähän asti sanonut, että lähdetään ensi/tänä kesänä tai kesäkuussa. Nyt voin todeta hyvin coolisti: "Ensi kuussa!"

Vaikka tässä ollaan jo aika innoissaan, niin lähdön hiipivä läheisyys on nyt alkanut jopa vähän ahdistaa. Aloitin tänään viimeisen työkuukauden, joka siis tarkoittaa omien säännöllisten tulojen loppumista lähitulevaisuudessa. Sen jälkeen minusta tulee tyhjäntoimittaja, ainakin vähäksi aikaa. Meillä ei ole vielä asuntoa, mikä taitaa ahdistaa ihan eniten, vaikkei tässä vielä mikään älytön kiire olekaan. Kai sitä kaipaa jotain konkreettista. Jotain todellista.

S ei hätäile läheskään niin paljon USA:n pään hoitamattomista asioista kuin minä. Suurin ero on varmaankin siinä, että se on palaamassa kotiin, kun taas minä olen jättämässä omani. Tämä ilta pyhitetäänkin asunnonmetsästykselle ihan minun mielenrauhani turvaamiseksi. Minäkin haluan kodin, jonne asettua siellä kaukana.


Fakta #3: Seuraava Atlantin ylitys on minulle viidestoista laatuaan. Yksin olen lentänyt lätäkön yli kahdeksan kertaa.

Fakta #4: Vihaan lentokenttiä, vaikka tykkään matkustamisesta. Tai no, matkailusta, en itse paikasta toiseen siirtymisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti