lauantai 29. toukokuuta 2010

Going to Kansas City?

Nelosen pitäisi ohjelmatietojen mukaan esittää parhaillaan elokuvaa Going to Kansas City. Melkoista huttua, mutta on se ainakin täynnä tutunnäköisiä maisemia, eli kokonaisarvosana menee himpusti plussan puolelle. Silti Nelonen esittää jostain syystä elokuvaa nimeltä The Pacifier - Tuttiritari, joka on IMDb:n mukaan vielä huonompi, kuten elokuvan suomennoksesta voi varmaan päätellä. Mieluummin katsoisin Mikko Nousiaista vaihto-oppilaana kuin Vin Dieseliä Tuttiritarina. Totta puhuen en varmaan katsoisi Mikko Nousiaistakaan, sillä been there, done that. ;) Sitä paitsi olen nähnyt elokuvan pari kertaa, eikä kolmas kerta ole tarpeen.

Jäin eilen S:n sanojen mukaan eläkkeelle Suomi-töistä. Viimeinen päivä oli flunssainen ja tunteikas. Tuntuu hassulta, etten enää palaakaan takaisin tuttuun toimistoon. Käyn tosin vielä kahvittelemassa ensi viikolla työtoverusten kanssa, joten niitä lopullisimpia hyvästejä ei tarvinnut vielä heittää. Jos löydän USA:n päästä lähellekään yhtä mukavan ja mutkattoman työyhteisön ja -ympäristön, olen onnekas.

*****

Fakta #17: Juon todella harvoin kahvia. En edes omista kahvinkeitintä.

2 kommenttia:

  1. Joo-o, juuri kolppasin VHS-laatikkoa, ja siellä se on Going to Kansas Citykin. Löytäisinköhän jonkun joka uusiokäyttää VHS-nauhaa? (Vrt. se yksi puku Linnan juhlissa viime vuonna.)

    VastaaPoista
  2. :D Voipi olla, että vanhat kunnon VHS:t eivät enää muuhun käyttöön kelpaakaan!

    VastaaPoista