sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Hippulat vinkumaan

Ollaan oltu S:n kanssa vuorotellen stressaantuneita koko ajan paisuvasta tekemättömien hommien listasta. Päätettiin tehdä asialle jotain, joten kirjoitettiin lista paperille. Yllätyksesemme se mahtui helposti yhdelle A4:lle!

Vielä yllätyksellisempää on se, että ollaan saatu ruksittua listasta yli puolet tehdyksi. Isoimpia yliviivattuja ovat mm:
 • auton vuokraus (Chicago - Kansas City)
 • hotellihuoneen varaus (Helsinki-Vantaa)
 • kansainvälisen ajokortin hakeminen
 • Lumin rokottaminen
 • tulevan asunnon vuokrahakemuksen lähettäminen (se hyväksyttiin, joten enää tarvitaan nimet sopimukseen ja se on siinä!!!!)
 • nykyisen asunnon irtisanominen
Näiden lisäksi S läpäisi viimeiset tenttinsä, joten nyt se voi keskittyä esim. häähommiin. Minä aherran töiden parissa vielä viisi päivää, jonka jälkeen alkaa sitten toisenlainen ahertaminen.

Tänään pakersin jo sen verran, että kävin läpi valokuva-albumeja ja skannailin sieltä parhaita paloja. Hääjuhlista pitää kuitenkin tehdä sen verran perinteiset, että kanssajuhlijat pääsevät pällistelemään meidän "söpöjä" lapsuuskuvia.Fakta #13: Olin alle kouluikäisenä ihan mieletön Elvis-fani.

Fakta #14: Elvistä seurasi ABBA-kausi, jota taas Take That -sekopäisyys. Olen päässyt molemmista yli.

Fakta #15: Nykyisin kuuntelen enimmäkseen vähän raskaampaa musiikkia, vaikka kyllä joskus tekee mieli lässyilläkin.

4 kommenttia:

 1. Nää vanhat kuvat blogipostauksissa saavat joka kerta aikaan riemunkiljahduksia allekirjoittaneessa.^^ Ois hauska nähä lisääkin noita täällä. Kuvapostauksen väsäämisessä ois sitä paitsi sulle taas yks hyvä tekosyy vältellä pakkaamista ja oikeasti tärkeiden asioiden hoitoa. Kappas, oon näköjään varsin pätevä keksimään tekosyitä välillä muillekin, en pelkästään itelleni.;D

  VastaaPoista
 2. Tsemppia viimeiseen puristukseen ennen muuttoa. Taalla ollaan hengessa mukana ja toivotaan, etta loputkin asiat ruksiutuu listalta sutjakkaasti pois! :)

  VastaaPoista
 3. Jo tehtyjen asioiden lista näyttää hyvältä. Etenkin se että teillä on käytännössä kämppä jo plakkarissa - onneksi olkoon!!

  Tsemppiä viimeisiin työpäiviin ja etenkin sen jälkeen alkavaan aherrukseen!

  VastaaPoista
 4. Bemary: Haha, kiitos oivasta vinkistä! :D Saatanpa vilautella vielä lisää noita kuvia, jos kerran kiinnostusta riittää. ;)

  Susanna: Kiitos! Tsemppiä tarvitaan! :)

  Pilvi: Kiitos tsempistä ja onnitteluista! Kämppäasia tuntuu erityisen mukavalta kaiken sotkun jälkeen. :)

  VastaaPoista