perjantai 18. huhtikuuta 2014

Arkihaaste 2/5 (torstai)

Eilinen oli pimeä ja kolea päivä. Mökötettiin sisällä ja nautittiin keltaisesta banaanien ja munankeltuaisten muodossa. Auringonkorvikkeita nekin, kai.


Ostettiin meillekin vihdoin viime viikolla Frozen-elokuva. Ensimmäisellä katselukerralla lasta ei olisi voinut vähemmän kiinnostaa, mutta daddy ja äiti tuijottivat silmä kovana. Eilen otettiin uusiksi, kun ei uloskaan päästy (siis viitsitty mennä), ja tällä kertaa jäinen satumaa imaisi pienenkin katsojan mukaansa. Niin tehokkaasti, että pahat sudet ja lumimörkö ("manush" - monster) vaativat äidin syliä ja kovaa komentamista. Let It Go -laulu taas on naperon mielestä niin ihana, että sitä voisi kuunnella koko ajan, laulaen ja tanssien mukana.

"Mene pois, tuhma manush!"
Elokuvaspektaakkelin ja lounaan jälkeen toinen meistä meni päikkäreille, toinen kellariin lukemaan ja pikkuisen kuntopyöräilemäänkin. Tunnissa sain kipeän persauksen ja kivan loven J.K. Rowlingin Paikka vapaana -romaaniin. Kiva lukea suomeksi, pitkästä aikaa! Siis jotain muutakin kuin Muumeja.


Ennen niin nirso puoliskoni kävi kotimatkalla kaupassa ja toi salaattia illalliseksi. Salaattia. Illalliseksi. Ei ollut kuumeinen eikä muutenkaan houreinen.

Spicy Chicken Caesar Salad. Santsasin.
Ilta meni sohvalla röllötellessä. Baseball-fanius on melkoinen penkkiurheilijan maratonsuoritus, sillä puolisen vuotta kestävässä kaudessa on 162 ottelua (plus kuulemma pudotuspelit joillekin onnelllisille ja taitaville). Siitä voi ihan itse laskea, kuinka tiuhaan pelejä on.

Nori Aoki aloitti voitokkaan (!) pelin.
Ruuvit pysyivät eilen sopivan löysällä kaikilla perheenjäsenillä. Uusi värityskirja oli ihan paras, ja sen kanssa touhuttiinkin sitten baseballin lomassa monta tuntia. Välillä tosin piti pyytää daddyä näyttämään "Gou" (no se Let It Go...) puhelimesta.

Bööt ja Ööni (Bert & Ernie) saivat väriä naamaan ja naaman ympärillekin.
Ei kuoharia eilen. :'(

2 kommenttia:

 1. Frozen oli hyvä! Kiva ylläri Disneyltä, että prinsessat ei olleetkaan ihan prinssin armoilla... Let it go tulee korvista, suusta ja nenästäkin jo ulos. Meidän preschoolissa (ja kaveripiirissä) osaa jokainen lapsi ja aikuinen sen sanat ulkoa :D.
  Niin ja älä välitä, ei ollut mullakaan kuoharia eilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin (tykkään) kyllä myöskin! Hah, voin vain uskoa, miten teidän piireissä "cold never bothered you anyway". ;)

   Harmi, ettei kuoharia voi olla aina. Ei edes joka päivä. :(

   Poista