maanantai 10. lokakuuta 2011

Happiness Is...


Vaikka välillä on päiviä, jolloin mikään ei tunnu menevän putkeen, niin useimmiten olen huomannut olevani erittäin tyytyväinen elooni ja olooni. Suurin syy tähän mielenhäiriöön taitaa olla tuo mies, jonka takia tähän maailmankolkkaan kotini perustin.

Kun olen viettänyt päivän töissä kuunnellen Fox Newsin "uutisia" ja työkaverin poliittista paasausta, S toimii oivana ja ymmärtäväisenä tuuletuskanavana. Jos joutuisin vääntämään kotonakin kättä näistä asioista, niin saattaisin olla vieläkin hupsumpi kuin nyt. Toki on asioita, joista olemme eri mieltä, mutta periaatteemme ovat aika lailla yhteneväiset.

Kun S on viettänyt yhden illan räiskiessään virtuaalisia vihollisia matalaksi kavereidensa kanssa, mies pitää huolen, että seuraavana iltana tehdään yhdessä jotain kivaa.

Kun haluan nukkua viikonloppuna pidempään kuin arkena, aamuvirkumpi puolisko tyhjentää tiskikoneen ja tekee meille aamiaista (lue: lounasta).

Kun mies kysyy satunnaisena lokakuisena perjantai-iltana, mitä haluaisin tehdä, ja kun vitsailen, että haluan hakea kissanpennun, mies etsii avoinna olevan löytökodin ja vie minut hakemaan uuden karvakaverin kotiin.

Tosin vasta vannotettuaan, että kuudetta lemmikkiä meille ei tule.


Savu, 2 kuukautta.

8 kommenttia:

 1. Oot sä kyllä syystäkin aika tyytyväinen. :p Ja kissalle hirmuisen iso <3 !

  VastaaPoista
 2. Onnittelut uuden pienen kissaperheenjasenen saapumisen johdosta! Suloinen kisu!

  VastaaPoista
 3. Oij! Vaikka en ollenkaan ole kissaihmisiä, niin pennut on niin söpöjä =)

  Onnea uudesta perheenjäsenestä!

  Miten niin ei lisää? Meilläkin sanottiin joskus samaa, mutta heh, kun tyhjään terraan oli miehen työpäivän aikana ilmestynyt uudet asukkaat, ei hänkään niistä enää hennonnut luopua ;)Tai sitten mies uskoi selityksen, että ne pikkuiset nyt suorastaan huusi päästä asumaan meidän luokse ;)

  VastaaPoista
 4. No onpa teillä söpöä! Parempi niin päin kuin se, että uuteen maahan muutettua huomaisikin, että väärä mies tuli otettua ;)

  VastaaPoista
 5. Bemary: Ei passaa pahemmin valittaa. :) Hirmuisen iso <3 meni perille!

  Morgana: Kiitos! On se aika kiva veijari. :)

  Katja: Vaikea noista pikkukilleistä on olla tykkäämättä. :)

  Noilla miehillä on näköjään kumma halu toimia järjenäänenä... Tosin ilman sitä meidän talo olisi varmaan täynnä vaikka minkälaisia otuksia. :D

  finnforlife: Pitää olla söpöä välillä, että jaksaa sitten kiukutella turhista asioista lopun ajan. ;) Hahah, juu, parempi näin päin!

  VastaaPoista
 6. Oivoivoivoivoi miten ihana pikku kaveri <3! Ja taas te keksitte näitä mahtavia nimiä :D Mistä niitä oikeesti riittää?! :D

  VastaaPoista
 7. Petra: Eiks ookki! :)

  Essi: On se aika söpö. :) Tällä kertaa S toimi meidän nimigeneraattorina ja minä kääntäjänä. :D Itsehän olisin halunnut antaa pikkukaverille nimeksi Pottu, but it got vetoed. :(

  VastaaPoista