torstai 26. heinäkuuta 2018

Arvotaan Fun Glove -kaljakinnas!

Vaikka tällä hetkellä ei taida Suomessa (tai paljon muuallakaan, pohjoisella pallonpuoliskolla ainakaan) käsiä palella, niin kohta se on taas joulu ja paukkupakkanen, ja viimeistään silloin tulee vastaan iänikuinen ongelma: Kylmä juoma ja turta käsi... Ei hyvä yhdistelmä. Toki sitä voi aina vetäistä perinteisen lapasen käteen, mutta kallisarvoinen nektari saattaa lipsahtaa kylmästä kangistuneiden sormien läpi.

Nyyh.

No, nyt tähän elämääkin suurempaan probleemaan on ratkaisu: Kinnas, joka käytännössä pitelee elämän eliksiiriä puolestasi! Sormet pysyvät lämpiminä ja se juoma... Se juoma pysyy kylmänä, eikä ime lämpöenergiaa suoraan kohmeloisesta kohmeisesta kourasta. Kesällä se suojaa kättä hyttysiltä ja auringossa palamiselta. Mikä parasta, lapanen toimii aivan yhtä hyvin niin oikeassa kuin vasemmassa kädessäkin, ja sen sisällä pysyy niin pullot, tölkit, muovimukit kuin lasitkin (poislukien jättituopit, toki).

Olen näperrellyt näitä tumppuja tässä jonkin aikaa, ja nyt olisikin varastossa sen verran tavaraa, että on hyvä sauma arpoa yksi kinnas täällä blogin puolella. (Toivottavasti kaikki lukijat eivät ole hylänneet blogiaan laiminlyönyttä kirjoittajaa...)

Eikun asiaan, eli arvonnan säännöt:

1. Kommentoi tähän merkintään. Jos kommentoit anonyymisti, keksi itsellesi nimimerkki. Jos olet varma arpaonnestasi, voit jättää jo nyt sähköpostiosoitteen voitosta ilmoittamista varten.

2. Muista kertoa, minkä alla näkyvistä tumpuista tarvitset itsellesi, ja missä koossa. S sopii tämmöisille lapsenkätisille ihmisille, M useimmille ja L isokouraisille. Huomioithan, että kaikista värivaihtoehdoista ei ole tarjolla kaikkia kokoja.

3. Voit tuplata voittomahdollisuudet osallistumalla arvontaan myös Facebookin puolella.

4. Osallistumisaika alkaa N-Y-T nyt ja päättyy 6.8.2018 klo 23:59 Suomen aikaa. Arvonta suoritetaan 7.8.2018 jollakin todella tieteellisellä menetelmällä.

1. American Flag Fun Glove. Kokovaihtoehdot: M
2. I'm Afraid I Just 'Blue' This Fun Glove. Kokovaihtoehdot: S, M tai L

3. Shut Your Blueberry Pie Hole Fun Glove. Kokovaihtoehdot: S tai M
4. Can You Even See This Fun Glove? Kokovaihtoehdot: M tai L
5. Bubble Gum Fun Glove. Kokovaihtoehdot: M

Lisää kuvakulmia kintaista löytyy tästä osoitteesta. Palkinnon arvo on $19.99. Oluttölkki ei valitettavasti sisälly pakettiin. :(

Onnea matkaan!


P.S. Lupaan ja vannon, että palaan tiheämpään kirjoitustahtiin, kunhan kesäkiireet (?) helpottavat. Täällä ollaan mm. rakenneltu ulkokalusteita, ja sehän on aina jännittävä prosessi meidän taloudessa.

16 kommenttia:

 1. Ulkoilmaihmisenä olen aina miettinyt, miten olutta voisi juoda pakkasellakin ilman, että näpit jäätyy. Tässäpä siis loistava ratkaisu ongelmaani, ja toivon voittavani tumpun nro 4 M-koossa. Voitosta sopii ilmoittaa s-postiin leap@windowslive.com

  VastaaPoista
 2. Tumppa 2, koko L

  Kiitos kivasta blogista !

  Ullanh

  VastaaPoista
 3. Oooh tuollainen USA-tumppu olisi hieno 8))

  VastaaPoista
 4. Kolmonen eli Shut your blueberry pie hole fun glove koossa M pitäisi mun oluen kylmänä ja talvella glögin/kaakaon kuumana.
  -MalluK-

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti tumppu nro 1 koko M ��
  -LauraV-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kysymysmerkit tuli tuohon jostain syystä :D

   Poista
 6. Kesäterveiset helteisestä Liettuasta!

  Tumppu nro 3 eli liila on kyllä niin herkullisen näköinen että <3 Nyrkki on kokoa S

  T. Susanna

  VastaaPoista
 7. Höh, aiempi kommentti tuli kolme vuotta vanhaan postaukseen, kun googlen kautta menin 😂 mutta uusi yritys eli m-koko. Teetkö näitä tilauksesta toiveväreissä?

  VastaaPoista
 8. Sininen kokoa L :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Pakko osallistua koska Ameriiikan lippu! Tietysti! Koko M :)

  VastaaPoista
 10. Hauskoja nämä kaljakintaat. Arvonnan nähtyäni mieleeni tuli heti, että tämähän olisi varsin hauska lahja veljelle! :-) Osallistun siis arvontaan ja jos voitto osuu kohdalle, niin numero 4 koossa L.

  Kiitos kivasta blogista!

  VastaaPoista
 11. Tarvitsen tuon, jolla voin tukkia reiän mustikkapiirakassani. S-kokoinen riittää. Kiitos/tack/thank you!

  Nimimerkki: Phennamenon
  (henna@phennamenon.com)

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille osallistujille! Voittaja ilmoitetaan huomenna. :)

  VastaaPoista