perjantai 7. lokakuuta 2011

Perjantaipäivitys

Perjantainen päivitystraditio jatkukoon. Tuntuu, ettei tämänkään viikon aikana ole tapahtunut mitään erikoista, mutta toisaalta olen saanut mm. iloisia vauvauutisia, käynyt huutamassa nielurisani pilalle Chiefs-ottelussa ja vastasin ensimmäiseen hätätilanteeseen (sairaustapaus) töissä. Ei mikään turha viikko, siis.

Meidän oma rakas jefujoukkueemme Kansas City Chiefs otti kauden ensimmäisen voiton viime sunnuntaina päihittämällä Minnesota Vikingsin 100-0 22-17. Pahimmat alkukauden kyntäjät, eli pelinrakentaja Matt Cassel ja kicker Ryan Succop pelasivat vihdoinkin omalla tasollaan (Succop the F up ehkä jopa paremmin). Kiitos siitä. Stadionilla ja sen ulkopuolella oli ihan uskomaton fiilis!

Hyhhyh, vähän pelotti. Horisontissa Kansas City.

Meidän pelipäivä alkoi aikaisin aamulla, sillä olimme parkkipaikalla grillaamassa jo kahdeksan aikaan (peli alkoi kahdeltatoista). Aamu oli viileä, mutta iltapäivällä oli kuuma. Nenä punoittikin kotiin päästessä. Jätetään kommentoimatta, johtuiko punoitus auringosta vai aamulla nautituista margaritoista.

Tänään olisi tarkoitus mennä katsomaan vapaaottelua, mutta ei huvita yhtään. Viime viikonloppu oli semmoista jatkuvaa hulinaa, että nyt haluaisin vain olla kotona, katsoa Chuckia, pelata biljardia, snookeria (S osti pallot...) ja ehkä vähän World of Warcraftiakin, öhöm. Hei, pitäähän uutta läppäriä testata!

Kirjoitan ensi viikolla enemmän. Pinky swear.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti