perjantai 1. heinäkuuta 2011

Elävää kuvaa

No niin! Sain tiivistettyä eiliset höpinät puoleen, ja nyt Youtubekin hyväksyi tekeleen. Vähän naurattaa pari tuksumaista juttua tuossa, kuten se peili on "bravuurijuttu koko talossa". Sen siitä saa, kun puhuu ennen kuin ajattelee. Videon kuvan- ja äänenlaatu ei tosin naurata oikeastaan ollenkaan. Kajarinnupit saa kääntää kaakkoon, jos meinaa kuulla jotain.


Siinäpä meidän Ruotsin-laiva. Kiitos, Bemary, tuosta mielleyhtymästä. Kiitos oikein paljon.

14 kommenttia:

 1. Vau, tykkäääään! :) Ihan mahtava tuo ruokakomero, itse ehkä eniten kaipaisin lisää kuiva-ainetilaa keittiöön. Onko suunnitelmissa hankkiutua kokolattiamatosta eroon vai oletko alistunut kohtaloosi? Ei se peili itse asiassa tuossa videolla niin pahalta näyttänyt. Varmuuden vuoksi jätin silti Silja Line -videon katsomatta. ;)

  Mutta kyllä siinä nyt niin kävi, että mulle tuli talokuumepiikki justiinsa. Ehkä tiliotteen tuijottelu olisi hyvää kuumelääkettä. Tai keskityn iloitsemaan toisten ihanista taloista!

  VastaaPoista
 2. Vautsi, kiitos paljon taloesittelystä :) Oli mukavaa katsottavaa vaikka olikin pikainen kulku läpi talon.
  Talokuume tosiaan, erehdyin tänään katsomaan etuovi.comin tarjontaa ja siellä olisi just niin meidän talo kun vaan olisi 100.000 euroa vähemmän hintaa... ei paljon ;)

  VastaaPoista
 3. Waaaaau, ihana! Ja miten kadehdinkaan tuota vaatekaappia! Ja kaikkea muutakin, mutta joo :D Wau!
  Ja muuten ihana nähdä noita teidän nelijalkaisia myös näin videon muodossa :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana talo! Ja Lumikin pääsi mukaan, minä jo pelkäsin, että koirat varastavat koko shown ;)

  Miten syvä se seinäkolo on? Ja oliko se vastapäätä peiliä, kuten olin lopusta huomaavinani? Jos oli, niin sehän oisi kiva paikka vaikka kynttilöille, koriste-esineille, tms

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva koti teilla.
  Ihana kun kissakin paasin mukaan. Kay kylla kateeksi teidan vaatekomero, on se kylla niin tilavan nakoinen.

  VastaaPoista
 6. Ihana talo, ja ihanan iso kylppari! Tannekin tuli kamala talokuume.

  VastaaPoista
 7. Niin ja tosiaan tattis, talokuume iski tännekin! Ja me just uusittiin tämän hetkisen kämpän vuokrasopimus vuodeksi! Eli ei mitään toivoa uudesta kodista vielä vähään aikaan, mutta ainahan sitä vähän voi katella..... ;)

  VastaaPoista
 8. Onpa kivannäköinen ja tilava asunto sisältä! Kyllä teidän kelpaa! :)

  VastaaPoista
 9. Ai ihana mikä video, elukat, esittelijä ja ja ja...koko juttu siis! Täydellinen kylppärikaapisto, kylpyamme ja vaatehuone näin muutamia tiettyjä mainitakseni.:p Me muutetaan sitte teille, päätin just. Ei kai pari nörttiä lisää sua voi kauheesti haitata? Sitä paitsi lupaan olla hyräilemättä sitä tunnaria tassutellessani pitkin noita portaita...tai siis ainakaan joka kerta en hyräile.;D

  VastaaPoista
 10. Pilvi: Talokuume on valitettavan tarttuvaa ja sitkeää sorttia! Tsemppiä taistoon! ;)

  Kokolattiamaton kanssa ollaan tällä hetkellä siinä tilanteessa, että yläkerrassa se saa olla ihan rauhassa, ja alakerrassakin siihen asti, kunnes se menee sietämättömän huonoon kuntoon. Uutta mattoa ei tilalle laiteta, vaan alakerta saa silloin kovapintaisen kuorrutuksen. :)

  Sari*ll: Kiva, että video kelpasi! :) Niin, meilläkin oli tarkoitus ostaa pikkuisen halvempi talo, mutta sitten kun löydettiin tämä yksilö, niin kummasti osattiin perustella itsellemme, että tämä on järkevä ja pitkäaikainen sijoitus... Meidän tapauksessa ei tosin puhuttu ihan kuusinumeroisesta hinnannoususta! :D Hassua, sillä muutama vuosi sitten meillä ei olisi ollut varmasti varaa tällaiseen taloon, mutta markkinat ja korot olivat meille ostohetkellä varsin suotuisat. :)

  Essi: Tuo vaatekaappi on kyllä kieltämättä kiva! :) Tässä viimeisimmässä videoversiossa oli paljon vähemmän elukkatappelua kuin edellisessä, joka jäi nyt sitten näyttämättä. :D Melkoisia linssiluteita nuo tyttöset ovat.

  Satu: Kiitos! :) Lumi ei antaisi minkään otuksen, varsinkaan koiran, varastaa yhtään mitään show'ta. ;)

  Tuo seinäkolo on noin 10 cm syvä ja se on tosiaan peiliä vastapäätä. Oonkin jo mallaillut siihen paria lyhtyä, mutta meidän valkoinen tuholainen tykkää tiputella kaiken mahdollisen irtotavaran hyllyiltä, joten lyhdyt ovat vielä jääneet asentamatta. Ollaan myös mietitty, että voitaisiin rakentaa tuohon joku ristikkomallinen hyllykkö, valokuville ja kynttilöille. Luminkin olisi hankalampi päästä niihin sitten käsiksi. ;)

  Mims: Kiitos. :) Täältähän löytyy Lumi-faneja näköjään enemmänkin! Pitääpä pitää huoli, että kisu pääsee esiintymään blogissa pikkuisen useammin. :)

  Sokru: Talokuume ei taida helpottua kuin yhdellä tavalla... ;) Tuo kylppäri kyllä sinetöi aikoinaan meidän ostopäätöksen!

  Essi: Juu, katsella voi ja pitääkin (ihan vähäsen vain), ettei elämästä vain tulisi liian simppeliä! ;) Sitä paitsi, kunhan talokuumeesta pääsee eroon, niin joku muu kuume iskee ihan varmasti. Allekirjoittaneella on esimerkiksi aivan kammottava kissanpentukuume päällänsä...

  Avelina: Eipä meillä kyllä hirveästi valittamista ole! :)

  Bemary: :) Hei, ootte äärimmäisen tervetulleita, kunhan se hyräily jätetään minimiin. Lumi voisi näyttää Sinnille ja Pätkikselle kaikki kissaystävälliset (lue: koirattomat) paikat, ja Usvalla olisi käyttöä pikkuisen katu-uskottavammalle uhittelukaverille; postinjakajat ja naapurin lapset kun eivät oikein meinaa pelätä Usvaa tarpeeksi. Niin, ja nörttiseura kelpaisi meille ihmisille aina! :)

  VastaaPoista
 11. Tuli tuossa muuten mieleen, että mikä sen syvennyksen "oikea" (ts. alunperin aateltu) käyttö voisi olla ;)

  Eikös usalaiset tykkää sellaisista isoista muotokuvatauluista? Niin kuin Päivien Viemässä on DiMeran kartanossa Stefanolla kassakaappinsa päällä... Kieltämättä voisi olla tosi näyttävä ripustaa siihen moinen - tosin haluaako sitä megakokoista kuvaa itsestään onkin sitten jo ihan toinen asia...

  VastaaPoista
 12. Hahahahaaaaa, S itse asiassa ehdotti, että teetettäisiin siihen muotokuva meistä! :DDDD S istuisi hienossa tuolissa tupakkatakki päällä, ja minä seisoisin kunnon alistuvan rouvan tavoin taka-alalla. Sanoin, että mies saa luvan jatkaa unelmointiaan. ;)

  VastaaPoista
 13. :D Ai teillä kuitenkin uskallettiin ehdottaa moista? Meillä tuo alistuva nainen -osuus oisi saanut sellaisen huudon aikaan (oli sitten vitsi tai ei), että mies osaa viisaasti olla hiljaa moisista aiheista ;)

  Mutta minne on jäänyt meidän itsenäisyyspäivä-postaus???

  VastaaPoista
 14. Juu, uskalsi ehdottaa. :D Aikamoista fantasiaa tuo on; todellisuus on tässä(kin) taloudessa aikalailla toisenlainen. ;)

  Itsenäisyyspäiväpostaus taitaa olla samassa paikassa kuin Chicago- ja St. Louis -postauksetkin, eli mielen perukoilla hautumassa. :)

  VastaaPoista