torstai 14. heinäkuuta 2011

If You Hear Banjos, Paddle Faster

Tämä olisi innoissaan tulevasta viikonlopusta! Huomenna tähän aikaan ollaan toivottavasti jo puolessa välissä neljän tunnin ajomatkaa lähelle Arkansasin rajaa. If you hear banjos, you've gone too far. Näyttää siltä, että tämä on vähään aikaan viimeinen float trip, sillä meidän kaveripiiri alkaa olla siinä iässä, että jo ensi kesänä osa porukasta taitaa keskittyä lastenhoitoon kaljakellunnan sijaan. Tästä retkestä täytyy siis ottaa kaikki ilo irti.

Katsotaan, innostuuko kukaan kesyttämään kelluvaa tukkia ylihuomenna. Kuva vuodelta 2008.

Viikonlopun sääennuste näyttää vesileikkien osalta lupaavalta, mutta teltassa nukkuminen vähän pelottaa. Jos yön alin lämpötila on 24 astetta, niin kangastötterössä voi olla aika tukalaa. Pitäneekin pakata kylmälaukkuun reippaasti vettä. Margarita ja olut ovat aika heikkoja janonsammuttajia noin pidemmän päälle, vaikka muunlaisina sammuttajina varmasti hyvin toimisivatkin.

Vaikkei minua Pohjoisen lapsukaisena olekaan rakennettu kestämään tällaisia kesähelteitä, niin yllättävän hyvin olen melkein 40 asteen lämpötiloista selvinnyt. Toki olen kovilla helteillä paljon mieluummin sisällä ilmastoinnin hellässä huomassa kuin ulkona paahtamassa itseäni, mutta meidän teltassa ei ole valitettavasti ilmastointia, joten nyt on karpaasin vain kestettävä. Meidän kodin sisälämpötila on muuten asetettu 80 fahrenheitiin, eli melkein 27 celsiusasteeseen, jotta sähkölasku ei olisi kukkarolle liian karu. Silti sisällä on ihanan viileää, vaikkei toki läheskään yhtä vilpoista kuin paikallisissa ravintoloissa ja kaupoissa, joiden ilmastointi tuntuu olevan reippaasti pakkasen puolella.

Ilmastointiparka.

Ehditäänpä muuten tekemään jotain erityisen kivaa vielä ennen retkelle lähtöäkin. Viimeinen Harry Potter tulee täällä ensi-iltaan huomenna, ja me mennään klo 00:16 alkavaan näytökseen. Aika pelonsekaisin tuntein elokuviin lähden, mutta onneksi osana sekamelskaa on myös innostusta ja odotusta. Hui, nyt se loppuu.

No niin, nyt kauppaan terveellisten retkieväiden ostoon. Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti