tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kohta lähtee

Lento lähtee muutaman tunnin päästä. Jännittää pikkuisen, mukavalla tavalla. Pakkaaminen on takkuillut totuttuun tapaan, mutta melkein kaikki on jo silti laukussa. On ollut jotenkin hankala hahmottaa, että mukaan kannattaisi ottaa pitkähihaista ja -lahkeista vaatetta, sillä täällä ei sellaisia ole tarvinnut ihan hetkeen. Mukava pistää päälle jotain muutakin kuin mahdollisimman kevyitä kesämekkoja, joita minulla on melko rajallinen määrä. Vaihtelu virkistää!

S:n sisko kutsui meidät eilen illalliselle luokseen, mutta S kieltäytyi kohteliaasti vedoten siihen, että haluaa viettää "viimeisen" yhteisen iltamme ihan rauhassa. Sisko sanoi oksentaneensa pikkuisen liiallisen söpöyden takia, mutta sanoi onneksi ymmärtävänsä.

Tällä hetkellä tuntuu, että lähden käymään ulkomailla (siis mitä ihmettä?!), ja jätän kodin vähäksi aikaa. Onpa jännä nähdä, muuttuuko mieli kahden kotoisan Suomi-viikon aikana. Luultavasti, ainakin pikkuisen. Täytyy kuitenkin myöntää, että minulle tulee ikävä tätä meidän pikkuperhettä. Pikkuperhe on Lumin kauhuksi ollut viime aikoina vähän suurempi, sillä appivanhempien koirat ovat olleet meillä hoidossa heidän Skotlannin-reissunsa ajan.

Hoover, Usva ja Puddles.

Usva ja Dave & Buster'sista voitettu (ostettu) Angry Bird.

Aah, kohta pääsen ahtamaan kiduksiini salmiakkia, siideriä, sinappia ja Saarioisten jauhelihapizzaa (ja pakastepinaattikeittoa)! Ekan illan seurakin on taattua Emporia-laatua, joten reissu ei voisi enää oikeastaan paremmin alkaakaan.

Palataan asiaan Suomen kamaralta, viimeistään arvontatulosten muodossa. :)

11 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa ja kivaa reissua!!

  VastaaPoista
 2. Joko sä nyt lähdet?! :) Mutkatonta matkustusta ja hyvää Suomessaoloa!

  VastaaPoista
 3. Turvallista matkaa ja nautinnollisia Suomi-viikkoja! :)

  VastaaPoista
 4. kaks viikkoo lentaa kylla niin akkia, mutta oikein mukavaa suomeilua! (taytyy myontaa, etta sinne oisin mieluusti jaany ellei taalla ois ollu oottamassa kolme komeeta miesta ;))

  VastaaPoista
 5. Hauskaa Suomi-lomaa! Kerro sitten, tuliko nostalgisia fiiliksiä, kun koneessa Suomen kamaraa lentokoneesta katselit!! :)

  VastaaPoista
 6. Hoover! Ihana nimi :D

  Mielettömän upeeta reissua ja nautihan Suomi-herkuista! :) (......Ihan niin kun se pitäis jotenkin erikseen sanoa :D)

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa Suomeen =) Lämmintä riittää täälläkin!

  VastaaPoista
 8. Oih! Ihanaa reissua, melkein kateeksi käy kun ajattelee noita Suomi-herkkuja :).

  VastaaPoista
 9. Täällä ollaan, turvallisesti perillä! :) Ainakin salmiakkia, siideriä, ruisleipää, kermaviilidippiä ja sinappia on tullut jo maisteltua. Teen toki tyhjentävän analyysin koko reissusta, no worries. ;)

  VastaaPoista
 10. Heh, joku toinenkin ulkosuomalainenkin siis rakastaa Saarioisen jauhenliha pizzaa?!?! Se onkin kylla aivan huippua ja kauhistus kun isani oli ostanut Atrian jauhelihapizzaa minulle luullessaan, etta "jauhelihapizza kuin jauhelihapizza"!

  VastaaPoista
 11. Hyi, eihän Atrian läpästä voi puhua samana päivänäkään Saarioisten herkkupizzan kanssa! Toivottavasti isäsi ei tee samaa virhettä uudestaan. ;)

  VastaaPoista