perjantai 8. heinäkuuta 2011

Margaritaville

Voi apua, miten nopeasti tämä kesä etenee! Viikon päästä suunnataan etelä-Missouriin kauan odotetulle float tripille, ja kolmen viikon päästä olen jo Suomessa. Huomenna juhlitaan meidän kaksivuotishääpäivää. Miten meidän maistraattireissustakin voi olla jo kaksi vuotta?

Viime viikonloppuna juhlittiin Yhdysvaltojen itsenäisyyttä. Katukuvassa näkyi ehkä hieman normaalia enemmän tähtilippuja, mutta muuten en mitään yltiöisänmaallisuutta huomannut. Kai siihenkin on jo sitten tottunut. Me järjestettiin omat Celebration of the day Will Smith saved us from an alien invasion -juhlat (Independence Day -elokuva, tiedättehän, öh) viime sunnuntaina, ja kaksi ystävystämme olivat päättäneet hankkia meille tämmöisen:

No shoes, no shirt, no problem.

Johdoton margaritakone! Juotiin siis amerikkalaisten itsenäisyyden kunniaksi meksikolaisia drinksuja ja syötiin kreikkalaista salaattia. Onneksi S sentään grillasi cowboy-pihvejä, ettei touhu mennyt aivan täysin epäisänmaalliseksi. Meidän naapuri muuten arvasi jo edellisenä päivänä, että ollaan järjestämässä jonkinlaiset pirskeet, sillä nikkaroitiin taas autotallissa (ja jouduttiin lainaamaan naapurin akkuporakonetta, kun omasta loppui mehut). Tehtiin pöytä takapihan terassille, ja naapuri oli tullut siihen tulokseen, että me rakennetaan aina jotain juuri ennen bileitä.

Hiontaa ja petsausta vaille valmis.

Itse juhlapäivänä käytiin katsomassa ilotulituksia anopin ja S:n siskon perheen kanssa. Meidän kummityttönen katseli räiskettä silmät pyöreänä, mutta kaksivuotias isosisko ei ollut aivan yhtä innoissaan. Varttitunnin jälkeen tienoo kuitenkin hiljeni niin paukkuvista ilotulitteista kuin huutavista taaperoistakin, ja maassa oli taas rauha.

6 kommenttia:

 1. Iih, me saatiin se itsenäisyyspäiväpostaus!

  Miten tuo johdoton masiina toimii? Onko se patterikäyttöinen? Tiedätkö muuten sen Margaritaville-laulun?

  :D Olette vissiin ennalta-arvattavia naapurinne mielestä. Onko teillä muuten mitään hienoa naapurustoyhdistystä, joka päättää ruohon pituudenkin?

  VastaaPoista
 2. Vahanko pahee laite! Taidettiin just loytaa yksi juttu, mika lisata wedding registryyn hehee :)
  -Sokru

  VastaaPoista
 3. Margaritavillestä tuli ekana mieleen South Park -jakso, jossa kyseistä laitetta yritetään palauttaa.. No, ei muuta. Nii paitsi, että IHAN ÄLYTTÖMÄN HIENO PÖYTÄ! =)=)

  VastaaPoista
 4. Satu: Jee, yksi postaus tuli melkein ajallaan! ;)

  Tuossa koneessa on ladattava 18 voltin akku (eli tehokkaampi kuin meidän akkuporakoneessa...), jonka luvataan antaa yhdellä latauksella tehoja 60 drinkin tekoon. :D Hahaa, kuuntelin itse asiassa Jimmy Buffettia tätä merkintää kirjoittaessa!

  Juu, meillä on HOA, eli tuo naapurustoyhdistys. Maksetaan vuosittainen jäsenmaksu, jolla saadaan käyttöoikeudet uima-altaalle ja sit vissiin talvella jollekin rekiajelulle. Tämä naapurusto on onneksi suht' rento esim. ruohon pituuden suhteen. :D Suuremmat ulospäin näkyvät muutokset (talon väritys, uusi terassi, isot istutukset) pitäisi hyväksytyttää etukäteen, mutta me ollaan askarreltu jo vaikka mitä ilman lupaa, eikä sanomista ole tullut, vaikka asutaan johtokunnan jäseniä vastapäätä. ;)

  The Sugar Antelope: Hihi, suosittelen! ;) Kannullinen maukasta margaritaa parissa minuutissa; miten ihanan vaarallista!

  Maubella: Sama tuli mieleen minullekin, kun kaverit raahasivat laatikon sisälle! :D Kiitos pöytäkehuista! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tulitus :) Oon kerran kokenut 4th of Julyn ja olihan se räiskintä hienoa katsottavaa!

  VastaaPoista
 6. Kyllä täällä tiedetään, miten ampua rahaa savuna ilmaan tyylikkäästi. ;)

  VastaaPoista