tiistai 22. maaliskuuta 2011

Paria askelta lähempänä taas

Sitähän minä vain tulin pikaisesti sanomaan, että talohommat ovat aika hyvällä mallilla. Hyväksyttiin myyjän vastatarjous viime viikolla, joten laitettiin vähän nimiä erinäisiin papereihin ja saatiin pyörät pyörimään. Käytiin eilen talolla tarkastajan kanssa, eikä topakanoloinen mies löytänyt mitään suurempia vikoja (joitain ikkunanpuitteita pitää maalata uusiksi jne.). "I'm quite impressed", se sanoi vielä lähtiessään.


Seuraavaksi odotetaan pankin arviota talosta (haluavat varmistaa, että ovat lainaamassa sopivan summan talon arvoon nähden) ja myyjän puolelta joidenkin paperihommien viimeistelyä. Jos oikein hyvin käy, päästään muuttamaan ennen kuin lähdetään treffaamaan vanhempia Chicagoon. Olisihan se aika paljon mukavampi majoittaa väsyneet Atlantin ylittäjät omaan (pankin) taloon kuin melkoisen ahtaaseen vuokra-asuntoon, kunhan Kansas Cityyn asti päästään.

Ihan ekaksi taidan ostaa lekan, jos vaikka keksisin sille jotain käyttöä...

Nyt on hypättävä kuntopyörän selkään, jos meinaan ehtiä lounastreffeille. Buffalo Wild Wings kutsuu, yummm.

15 kommenttia:

 1. Woo! Onneksi olkoon! Talo näyttää ihanalta uloskin päin! Ei kun lekan ostoon vaan, ehkä sille keksii jotain käyttöä, kun ei liikaa varo sen lipsahtamista käsistä, esim. portaita laskeutuessa.

  Hahaa, miten sitä onkin näin innoissaan toisten talo-ostoista. :D Pidän peukkuja, että loputkin vaiheet menee sujuvasti ja nopeasti, ja avaimet on kädessä pian! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Joo, toivotaan, ettei leka pysy liian hyvin käsissä portaissa... ;)

  Kannattaa ollakin innoissaan, sillä nythän teillä on oiva majapaikka, jos satutte näille seuduille! ;) Meillä ei ole Ikeaa eikä USA:n korkeinta rakennusta, mutta eiköhän me jotain kerskuttavaa kuitenkin keksitä!

  VastaaPoista
 3. Varo sanojasi, Anni, ensin tulee äänestysmatka Minnesotaan, ja jos roadtrip-kärpänen puree, ollaan pian pyytämättä ja yllättäen kolkuttamassa teidän oveen!

  Reissaamisesta puheen ollen, jaan mielelläni avokätisesti Chicago-vinkkejä missä vaan voin. :) Voin myös kyyditä Ikeaan, jos niikseen tulee, mutta Suomen tuliaiset saattaa voittaa Ikean antimet. ;)

  VastaaPoista
 4. Minä mitään varo! ;) Olette varsin tervetulleita kylään, ihan oikeasti. :)

  Mahtavaa, meidän Chicago-seikkailu alkaakin olla aika lähellä! Olen tässä meinannut varovasti ehdottaa treffejä jollekin päivälle/illalle, ollaan teidän tienoilla torstaista (14.4.) sunnuntaiaamuun (17.4.), ja näillä näkymin taas uudelleen 28.4. Joten jos olet(te) maisemissa, niin...? :)

  VastaaPoista
 5. No minäkin toivoin että nähtäisiin, mutten kehdannut tuputtaa tapaamista kun kuitenkin mm. näet vanhempasi ensimmäistä kertaa niin pitkään aikaan! Ei meillä ole mitään erityistä kumpanakaan ajankohtana, mitä nyt mies on töissä arkipäivät ja joskus pyhätkin... mutta tähän mennessä olen jo oppinut liikkumaan sitä ilmankin. ;) Voidaan sopia lähempänäkin, mikä teille parhaiten sopisi. :)

  VastaaPoista
 6. Jee! Tehdään ehdottomasti treffit; ajankohdasta voitaneen tosiaan keskustella lähempänäkin. :) Nyt täytyy mennä nörttäilemään miehen kanssa; se virittelee jo The Universe -jaksoa Netflixistä esille.

  VastaaPoista
 7. WUHUU!! Onnea talonomistajille =)

  Hienoa, että tarjoukset tuntuivat hyviltä, onhan se oma tupa aina mukavampi kuin vuokrakämppä. Saa täysin oman mielensä mukaan sisustaa ja miettiä parhaita, itselle sopivia ratkaisuja. Voih, te siellä ostelette taloja, oma keittiöremppa tuntuu hirmuisen pieneltä projektilta ;) (vaikkakin luvassa on hermojen menetystä...)

  VastaaPoista
 8. Onnea kovasti, vaikka oonkin sanoinkuvaamattoman kateellinen etenki tosta niin mahottoman ihanan jenkkityylisestä autotallista! :D Mäkin haluan.

  VastaaPoista
 9. Onnea talon ostosta! Et tiedä kuinka paljon tekisi mieli ostaa niin ikään oma asunto/talo... Sitä olisi niin kiva päästä laittelemaan ihan oman näköiseksi.

  VastaaPoista
 10. Kateelliset onnittelut täältäkin suunnalta :D Näyttää kyllä todella upealta! Toivottavasti paperisodat sujuvat mutkitta ja varovasti sitten kuitenkin sen lekan kanssa..... :D

  Huomaa uusi blogini! :)

  VastaaPoista
 11. Katja: Kiitos! :)

  Tulee varmasti menemään vähän (tai paljon) aikaa, ennen kuin tottuu ajatukseen, ettei voikaan soittaa huoltomiehelle, jos viemäri menee tukkoon tms. :D Onneksi nuo on niitä "miesten hommia"... ;) Niitä minun hommia voisikin sitten olla sisustelu ja somistelu!

  Tsemppiä keittiöremppaan! Me sentään ostetaan talo, joka ei juurikaan vaadi remppaamista (mitä nyt haluan vähän maalailla ja runnoa tuon peilin), joten hermoja ei tarvitse menettää täällä päässä; sen kuin muuttaa vain. :)

  Bemary: Kiitosta! Haha, meidän pienet autot näyttää varmasti aika hassuilta tuolla lähiössä (ja tuossa autotallissa) naapureiden SUV:ien ja pickup truckien rinnalla! :D

  Niin, siis pelkästään meidän toisella tulevalla naapurilla näyttää olevan vähintään neljä autoa. Tallitilaa kolmelle...

  Avelina: Kiitos! :) Uskon kyllä, että oman kodin himo on kova! Toivottavasti tuokin haave toteutuu nopeasti. :)

  Essi!!!: Kiitos! :D Katsotaan nyt, maltanko olla maltillinen lekan kanssa... ;)

  Jee, hyppäänkin tästä heti kurkkimaan uutta blogiasi! :)

  VastaaPoista
 12. Onnea talon löytymisen johdosta, näyttää kivalta!! Varmasti kiva päästä sisustamaan ja somistamaan .)

  VastaaPoista
 13. Kiitos! :) On kyllä kiva päästä laittamaan omaa kotia, vaikka ihan heti meillä ei hurjiin muutoksiin varaa olekaan. :D

  VastaaPoista
 14. Onnittelut!!
  Meillä on samantyylinen peilijuttu uudessa kodissa: ruokailutilan seinä on kokonaan peiliä. Pitääkin ottaa kuva muistoksi, koska se peili ei taatusti tulee kauan olemaan minun seinälläni :)!

  VastaaPoista
 15. Kiitos! :) Ääh, en oikein jaksa ymmärtää, kenen mielestä nuo jättipeilit on tyylikkäitä. :D Kyllähän ne lisäävät valoa ja tuovat tilantuntua, mutta mutta... Onnea teillekin uuteen kotiin!

  VastaaPoista