tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kiitos ja kumarrus!

Täällä päässä punastellaan, sillä minua/blogia on muistettu parinkin eri palkinnon muodossa!

The Gorgeous Blogger -palkinnon minulle luovutti upea Avelina. Kiitos!

“The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat.“

Milloin aloitit blogisi?

Tämän kyseisen räpellyksen aloitin heinäkuussa 2008.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Hmm, kirjoitan vähän kaikesta. Omasta elämästä (nykyisestä ja menneestä), lemmikkien (ja miehen) toilailuista, kulttuurien eroavaisuuksista ja yhteneväisyyksistä. Säästä.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Ei mikään?

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Edellisessä blogissa oli jotenkin niin paljon ikävää ja valitusta, että halusin aloittaa puhtaalta pöydältä uuden elämäntilanteen koittaessa. Kaukosuhdekummitukset ovat toki välillä vilahdelleet tälläkin puolella, mutta onneksi vähemmän kuin niiden vanhassa kodissa.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Haluaisin päivittää useammin, mutten näköjään saa aikaiseksi (kts. fakta #97 alla). En kuitenkaan osaa päättää, haluanko lisäfyllinkiä blogiin kirjoittamalla siitä, mitä söin aamupalaksi (tänään puuroa!) tai mitä katsoin telkkarista tai mitä kotirouva siivosi juuri tänään, vai odotella oikean inspiraation iskemistä, ennen kuin napsautan "uusi teksti" -painiketta. Ideoita otetaan muuten mielellään vastaan!

Nyt sitten koittaa tämä mukavin/ikävin osuus, eli palkinnon edelleenjakaminen. Luen monia, monia mahtavia blogeja, ja jokainen kirjoittaja ansaitsisi tämän palkinnon (osa on sen jo saanutkin). Voi että tämä on hankalaa...

Palkinto jatkaa tänään matkaansa seuraaville päivieni piristyksille:

Bemarylle, jonka toinen blogi on tällä hetkellä tauolla, mutta onneksi Karvahelvetti porskuttaa täysillä!

Tytille, joka myöskin pitää kahta erinomaista ja mielenkiintoista blogia.

Aurinkoiselle Sannille, jonka blogeista (joo, silläkin on kaksi!) tulen aina hyvälle tuulelle.

Kohtalontoverille Pilville, jonka kanssa on vaihdettu ajatuksia blogien välityksellä jo hyvä tovi.

Nannalle, jonka kauniista kodista olen äärimmäisen kateellinen.

*****

Toisesta palkinnosta kiitos kuuluu Riikalle.


Palkinnon saaneena minun pitäisi tunnustaa seitsemän asiaa itsestäni, mutta tää jättäis sen tällä kertaa väliin, sillä tuon sadan faktan viimeistelykin tuntuu jo melko mahdottomalta urakalta, vaikka tämän merkinnän jälkeen puuttuisi enää kolme (3) hurjaa paljastusta.

Palkinto tulisi myös tietysti jakaa eteenpäin, mutta nyt ei taida energia riittää (kts. fakta #97 alla).

*****

Fakta #97: Huonoihin puoliini kuuluu ehdottomasti ainakin laiskuus, mukavuudenhaluisuus ja itsepäisyys.

9 kommenttia:

 1. Kiitos dear! Tämä oli itselleni toinen vastaava tunnustus, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi siihen paneutua.
  Mutta olisin ehdottomasti jakanut sen sulle myös, että voit lisätä multa yhden vastaavan :)

  Ja siis ihan siitä syystä, että mä symppaan sua monessa jutussa. Täysin voin sanoa, että been there, done that, mutta mun kuviot eivät kantaneet noin pitkälle.
  Nykyisessä suhteessa oli sitten kantavampi ulkomailla oleilu ja oman paikkansa hakeminen uusissa kuvioissa. Siitä selvisin ja jopa järjissäni.

  Mä odotan, että säkin pääset loihtimaan teille unelmien kotia!!

  VastaaPoista
 2. Whii, kiitti paljon!^^

  Toi on muuten hupaisa kohta toi "mikä tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin". Siihen voi vastata totuudenmukaisesti vaan tasan kahella eri tavalla:
  1) Ei mikään
  tai
  2) Blogin nimi
  Tai näin ainakin luulisin, sillä tuskin kenelläkään on oikeasti blogiteemaa, joka on täysin ainutlaatuinen ja siten "erityinen".:p

  VastaaPoista
 3. Kiitti! taa onki pyoriny aika monessa blogissa.. salaa tietty toivonu et joku joskus muakin tunnustais, haha :D

  VastaaPoista
 4. Oo, kiitos, Anni! :) Musta muuten on ollut tosi hauska lukea sun sataa asiaa itsestäsi, hyvä idea jakaa se (melkein) sataan postaukseen eikä rutistaa kerralla. Harmi oikeastaan, että olet jo loppusuoralla.

  VastaaPoista
 5. nanna: Lisäänpä yhden sulan lisää hattuuni sitten. ;)

  On kyllä mahtavaa tietää, että siellä taustalla luurailee ihmisiä, jotka ovat tämän kaiken jo kertaalleen (tai jopa useamminkin) käyneet läpi ja ovat tosiaan selvinneet siitä järki tallella. :)

  Pidetään peukkuja pystyssä, että pankki antaisi meille eväät unelmien kodin metsästykseen!

  Bemary: Heh, luulenpa, että jostain netin syövereistä saattaa löytyä kaima ainakin tälle minun blogille, joten erilainen nimikään ei tee tästä erityistä muihin verrattuna. :D

  Sanni: No nytpä palkinto kopsahti kohdalle, ihan ansaitusti. ;)

  Pilvi: Eipä kestä. :) Minä taas odotan, että pääsen huokaisemaan helpotuksesta 100. asian jälkeen! :D Vielä pitäisi keksiä kolme, ääk...

  VastaaPoista
 6. Heippa! Asia ei liity mitenkään postaukseen, mutta tulinpa ilmoittelemaan, että jos amerikkalainen pullamössöleipä alkaa kyllästyttää, niin suosittelen siirtymään tälle sivustolle tilailemaan suomalaista ruisleipää(!): http://www.nordicbreads.com/

  Täällä itärannikolla kyseistä leipää myydään yhdessä Whole Foodsissa, mutta leipää voi myös tilata netin kautta jos ei satu täällä suunnalla asumaan. Ja voin todeta, että ihan sairaan hyvää! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitti vinkistä! :) Pullamössöleipä todellakin kyllästyttää! Mulla on itse tehty ruisleipä pakastimessa odottamassa epätoivonhetkiä, mutta kylläpä houkuttaisi tilata ammattilaisten tekemää leipää...

  VastaaPoista
 8. Komppaan edellistä; Nordic Breadsin "Finnish Ruis Bread" on erinomaista, ja hiivattomana se vielä säilyykin uskomattoman pitkään. Postimaksu on aika hurja, mutta on se vain sen arvoista! :)

  Nimim. Yritän painostaa paikallista Dean&Delucaa tai Whole Foodsia ottamaan tuotteen valikoimiinsa, mutta vielä ei ole onnistanut.

  VastaaPoista
 9. Me päätettiin eilen, että tilataan vapun kunniaksi kunnon ruisleipää (pitää siis vielä jaksaa odottaa vajaa pari kuukautta...)! :) Jatkahan ihmeessä paikallisten kauppojen painostusta, toivottavasti se tuottaa tulosta!

  VastaaPoista