perjantai 25. maaliskuuta 2011

Mustaa huumoria

Illalla on tiedossa hupia ja huutonaurua, sillä Lewis Black esiintyy The Midland Theaterissa loppuunmyydylle salille. Yleisön joukossa tulee olemaan myös allekirjoittanut ja allekirjoittaneen mies. S on nähnyt Blackin ennenkin, mutta minulle tämä on ihan ensimmäinen kerta. Olen vähintäänkin yhtä innoissani kuin S, joka muuten eilen unohti, että keikka on tänään.


Talojutuista sen verran, että irtisanottiin meidän asunto toissapäivänä. Näin luottavaisia tulevan muuton suhteen siis ollaan. Asunnon irtisanominen ei tosin oikein tahtonut sujua ongelmitta, sillä täällä on tapana tehdä määräaikaisia sopimuksia, ja kas kun meillä sattuu olemaan 13 kuukauden sopimus, niin sitä ei jostain syystä kuulemma olisikaan voinut katkaista ennen määräajan (heinäkuun loppu) päättymistä. Onneksi kukaan ei muistanut meille sopimusta tehdessä tästä kertoa, joten päästiin livistämään kuin koira veräjästä, ja nyt meillä on vajaa kaksi kuukautta aikaa kerätä kimpsut ja kampsut ja muuttaa omaan kotiin. Toivottavasti kyse on enemmänkin viikkojen kuin kuukausien odottamisesta.

Kun käytiin talolla maanantaina tarkastuksen yhteydessä, huomasin, että piha vaatii pientä ehostusta. Olisin halunnut lähteä haravan ja puutarhahansikkaiden ostoon siltä seisomalta, mutta ajattelin kuitenkin odottaa. En minä nyt kuitenkaan haravoinnista niin paljon pidä, että jonkun toisen pihaa ilmaiseksi rapsuttelisin. Eipä sillä, että siitä oikeastaan muutenkaan pitäisin, mutta jotenkin oman pihan laittaminen kuulostaa vielä nyt kivalta ajatukselta. Katsotaan, miten nopeasti mieli muuttuu. Veikkaisin, että aika nopeasti.

Laitetaanpa tähän nyt perjantain kunniaksi vielä lisää lapsille sopimatonta huumoria. Tämä jaksaa naurattaa aina!

2 kommenttia:

  1. hahaha, jain jumittaa kattoo noita drunk history videoita vaikka kuinka pitkaks aikaa, kiitti paivan nauruista :D
    (varmaan arvasit et tykkaan, taa mun huumorintaju on just niin ensluokkasta!)

    VastaaPoista
  2. Hehee, ei ollut kovinkaan suuri yllätys, että meillä on aivan yhtä tasokkaat huumorintajut! ;)

    VastaaPoista