perjantai 27. joulukuuta 2013

Tuhat kuvaa kertoo enemmän kuin yksi sana - joulusta

Suomalaista osaamista.
Tämä ei ole meidän talo.
Jouluaaton reippailijat.
Oi tätä tunnelmaa.
On äiti laittanut kystä kyllä.
Cheese! Joku oppi poseeraamaan jouluna.
Ihania läppiä!
Rinsessa.
Rinsessa.
Pukki toi kameran.
Männäjouluina on käynyt niin, että monista lahjoista on löytynyt vahingossa yhteinen teema. Viime vuonna se oli Game of Thrones. Tänä vuonna se oli Hutzler 571 Banana Slicer. Tämän sain veljeltä. Veljeltä, jolle olin ostanut täysin saman kapistuksen. Kapistuksen, joka on siellä kadonneessa paketissa. No, jos paketti on tippunut lentokoneen ruumasta mereen, niin toivottavasti joku aitiolle saarelle haaksirikkoutunut tomhanks löytää tämän elintärkeän keittiöesineen. En tiedä, miten olen tullut toimeen ilman sitä kaikki nämä vuodet! Tosin, kuten kuvasta huomaa, se ei toimi kaikkien banaanien kanssa, sillä jotkut kaartuvat väärään suuntaan.

Jouluaamunakin oli vielä lunta.
Kermavaahto käy muotoiluun. Mummolassa jouluaamua viettämässä.
Kokki Kolmonen uudessa keittiössään.
Usva poseeraa.
Savu poseeraa.
Pömppälöörä poseeraa.

10 kommenttia:

  1. Priceless moments! Ihana rinsessa, ihana tunnelma - kaunis lämmin joulutunnelma.
    Hyvää Uutta Vuotta 2014 teidän perheelle!
    P.S. Kiitos blogistasi. Sinulla on huumori ja sana hallussa.

    VastaaPoista
  2. Oi kun on ihanan näköiset joulutarjoilut ja tunnelma ollut teillä siellä. Olen hiukan kade, Hyvinkäällä ei ole yli kuukauteen näkynyt ollenkaan lunta :/ Ensimmäinen musta joulu miesmuistiin siis. Sen lisäksi vielä lämmin, ja märkä (sateinen), en tykkää. Mutta piti kommentoida, et ihanat nuo Ultima Thule -lasit, tykkään! Ihanaa uuden vuoden vaihtumista sinne rapakon taakse! :) P.S. olen yrittänyt etsiä sulle sitä kirjasarjan vikaa osaa, huonolla menestyksellä.. mutta etsintä jatkuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli meillä kyllä mukavaa. Valkoinen joulu oli mahtava lisä. Täällä tuo sateinen mörkökeli tähän aikaan vuodesta ei ole mikään harvinaisuus, joten nautittiin kyllä valoisuudesta. Harmi, että siellä oli noin ankeaa. Kyllä lumi kuuluu (suomalaiseen) jouluun!

      Ultima Thulet oli lahja appiväeltä vävylleen! :) Oikein mahtavaa uutta vuotta sinulle! Mulle jäi yhtenä vuoden yllättävistä kohokohdista mieleen nimenomaan tuo sinun lähettämä kirja (ei välttämättä mieltä räjäyttävänä taideteoksena, mutta eleenä), joten kiitos siitä!

      Poista
    2. Mitä, eikö kirja(t) muka sijoittuneet parhaiden kirjallisuusteosten ever Top 10:n? :) Ei vaan, kiva että ele ilostutti noin kovasti. Upeaa vuotta 2014 teille sinne! Me vieläkin odotellaan sitä lunta, nyt tosin jo lupaillaan, että tämän viikon lopulla, tai ensi viikon puolella saataisiin etelään pakkasta noin -10 asteen verran ja sitä paljon kaivattua lunta. On siinä jotain sairasta kun tammikuussa ihmiset joutuu leikkaamaan nurmikoitaan, ja pihoilla kasvaa krookuksia :)

      Poista
    3. Ehkä top 11... ;)

      Täällä on vielä hetken verran lunta, mutta loppuviikoksi luvataan taas reippaasti lämpöasteita. Talvea ei ole kuitenkaan peruttu, niin kuin Suomessa vissiin uhkaillaan. ;)

      Poista
    4. No nyt on taas lupailtu, että huomenna, perjantaina talvi tulisi. Tiedä sitten. Tää on kyllä ollut surkein talvi miesmuistiin :) Tosi kostea, sumuinen ja harmaa ilma koko ajan, iltaisin maisema kuin maisema muistuttaa jotain Sleepy Hollow -leffan kohtausta. Kosteus on ehkä inhottavinta tuossa kaikessa. Aurinkoa ei ole juuri näkynyt, tosin eipä sitä muutenkaan kovasti tähän aikaan vuodesta näy. Ehkä me saadaan nyt viikonlopun aikana se talvi tännekkin :)

      P.S. eikö tuota banaania voi kääntää toisinpäin, vai menikö multa nyt joku hyvä vitsi ihan ohi? :D

      Poista
    5. Hyh, eihän tuommoinen "talvi" ole mistään kotoisin!

      Heheh, joo, tosi hyvä vitsi. ;) Kannattaa käydä lukemassa ko. tuotteen arvostelut, ovat vallatonta hupia. Ite viittasin tähän kahden tähden arvosteluun:

      "Angle is wrong

      By J. Anderson on August 1, 2012
      I tried the banana slicer and found it unacceptable. As shown in the picture, the slices is curved from left to right. All of my bananas are bent the other way."

      Poista
  3. Ihania jouluisia kuvia, niista tuli iloinen mieli. Teidan pikkurinsessa on supersuloinen. Kiva kun jaksat tata blogia kirjoittaa.
    Olen monesti miettinyt, etta alan kirjoittaa blogia elamastamme taalla Egyptissa, mutta ei vaan loydy aikaa (mukamas)... ;-)
    Kaikkea hyvaa teidan perheelle talle alkaneelle vuodelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuttu tunne tuo, ettei aika muka riitä mihinkään. ;)

      Oikein hyvää alkanutta vuotta sinne Egyptiinkin!

      Poista