torstai 2. tammikuuta 2014

Lähetys on saapunut kohdemaahan

Meidän lähettämä joulupaketti löytyi taas maanantaina 30.12. maailmankartalta, tarkemmin ottaen Helsinki-Vantaan ulkomaanterminaalista. Vielä saman päivän aikana se oli lajiteltu logistiikkakeskuksessa Vantaalla. Ehkäpä hyvällä tuurilla voitaisiin viettää kakkosjoulua vain viikko myöhässä!

Sormet, varpaat ja silmät ristissä päivittelin Itellan seurantasivua uudenvuodenaattona. Yksi lajittelu ei meidän seikkailijapaketille vissiin riittänyt, sillä 31.12.2013 klo 18:53:57 loota oli lajiteltu uudestaan. Siellä Vantaalla.

Eilen illalla katsastin taas seurantasivun, koska Suomessa kello oli jo sen verran, että kusti polkisi jälleen pyhäpäivän jälkeen. Olihan siellä tapahtunut liikettä.

"Lähetyksen toimituksessa on havaittu poikkeama. Lähetys voi mahdollisesti viivästyä." Paketti Hämeenlinnassa, eli väärässä ilmansuunnassa.

Reaktioni oli jotakuinkin seuraavanlainen:


Onneksi varoittivat mahdollisesta viivästymisestä, muuten olisin yllättynyt/pettynyt. Nyt meidän laatikonmuotoinen travellaaja on taas Vantaalla, lajiteltuna, valmiina seuraavaan seikkailuun. Äiti epäili, että muutaman viikon päästä saattaa löytyä Kuopiosta, josta menee nyt ainakin se pari päivää 60 kilometrin matkalla Lapinlahdelle - onhan paketti sentään Priority.

Tai sitten se on matkalla takaisin Kansasiin.

Edit klo 14:03: Isä totesi, että onhan se Lapinlahti Helsingissäkin.

Edit klo 23:44: Nyt se paketti on taas Hämeenlinnassa. Kävi tosin tässä välissä rekisteröitymässä jossain ulkomaillakin. Voi myös mahdollisesti viivästyä.Edit 3.1.2014 klo 00:08: Itellan asiakaspalvelija kertoi, että lähetys on "OK-tilassa" ja jakelussa maanantaina klo 14 mennessä. Saapa nähdä, taitaa olla loppiainen. Toisaalta ei sanonut, minä maanantaina.

Edit 3.1.2014 klo 15:00: Nyt se on taas lajiteltu. Vantaalla.

Edit 7.1.2014 klo 12:12: Perillä. Ehjänä.

4 kommenttia:

 1. Laitoin Itellan asiakaspalvelun toiveen, että eivät laittaisi pakettiamme maan rajojen ulkopuolelle, koska päivittäinen seurantamme saattaa vaikeutua. Kiitin myös lämpimästi siitä, että ovat asiallisesti aina muistaneet paketin mentyä Hämeeseen ilmoittaa, että "voi mahdollisesti viivästyä".

  Olen nauranut tälle asialle niin paljon, että vatsalihakset ovat umpisolmussa ja persus mustelmilla lattialle tipahteluista. Mutta tänä aamuna, kun varttia vaille viisi joku umpikuuro aivoton lanttupää jakoi lehtiä auton stereot tuhannessa desibelissä, olin melkein jo pihalla virittämässä ketunrautoja ja piikkimattoa postilaatikoiden kupeeseen. Ei naurattanut. Yhtään!

  Nimimerkki 'paketin mahdollinen vastaanottaja'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eihän tässä ole mitään hätää, kun nyt tiedetään, että paketti voi mahdollisesti viivästyä.

   Poista
 2. Voisin hyvin kuvitella, että itseltänikin pääsisi videon kaltainen räkäinen nauru viimeistään tuossa Hämeenlinnan tietojen kohdalla. Voi herramunjee, millainen pakettisaaga! Toivottavasti ehtii ensi jouluksi perille asti? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, eipähän tarvii stressata ensi joulun lahjoista! ;) Jos tuo siis löytää tiensä muuallekin kuin Hämeenlinnaan siihen mennessä...

   Poista