keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Oranssi säihke (vai Appelsiinivälke?)

Yksi kissa ripuloi tänä aamuna vessan lattialle (ja seinälle!), toinen nirppanokka teki tarpeensa hiekkalaatikon viereen. Meidän kaksi viikkoa sitten lähettämä joulupaketti seilaa jossain USA:n ja Suomen välillä, ja nyt vähän jännittää, ehtiikö se perille ajoissa. Ei olisi pitänyt nousta sängystä ollenkaan.

Mutta kylppäriprojekti on sentään valmis!

Mies oli taas maanantai-iltana lapsenlikkana, kun remonttiäiskä karkasi yläkertaan tikapuuakrobatiaa harrastamaan lisägallona Orange Sparklea mukanaan.

Jatkoin kuin jatkoinkin perseenpersikanvärisellä oksennuksella maalaamista, sillä en halunnut ottaa sitä riskiä, että a) vihaisin ihan oikeasti uutta valitsemaani väriä ja b) joutuisin maalaamaan vielä kaksi kerrosta yhden sijaan. Jokaiseen maalausprojektiin kuuluu (ainakin meikäläisellä) hitaasti kasvava inho ja epävarmuus väriä kohtaan, joten kun viimeisen maalinsutaisun vetäistyäni kylpyhuone muistutti mummoalkkareita, niin oltiin tutuissa tunnelmissa.

Maalia löytyi lopulta hiuksista, vaatteista, käsistä, kynsien alta, lattiasta, mutta onneksi sitä riitti seinillekin. Tässä lopputulos:Tuossa orkideassa oli oikein kukatkin, kun sen ostin.
Eipä ehkä ole tarpeeksi moderni omaan makuuni, mutta ilman mittavaa laatoitusoperaatiota meidän master bathroomista ei kovin modernia (lue: epäamerikkalaista) saa.

On se nyt ainakin vähemmän sininen.

6 kommenttia:

 1. Kyllä tämä on muutos parempaan. Het paljon valoisampi. Hyvähyvä!!
  Rauhallista joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon minäkin oikeastaan ihan tyytyväinen. Pitää vaan aina olla vähän nega-Anni. ;)

   Mukavaa joulunodotusta sinullekin! :)

   Poista
 2. Teillä on kyllä kaunis talo! Ja sulla on hyvä maku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! :) Kyllä me täällä viihdytään!

   Poista
 3. Kylpparista tuli kylla tosi hieno! Hyvan varin valkkasit :)

  VastaaPoista