perjantai 15. maaliskuuta 2013

Mitä tuli tehtyä?

Huhhuh. Jos olin viime viikolla tulessa, niin nyt ollaan oltu umpijäässä. Blogin puolella vain, tosin, sillä eilen rikottiin 20 astetta, ja tänään nautiskellaan jo melkein hellelukemista. Ja sitten huomenna ihastellaan St. Patrick's Day -paraatia koleassa vesisateessa... Kansas!

Tämä viikko on vilahtanut ohi virkkailun ja hartiajumin muodossa. Joskus se puraisee, käsityökärpänen nimittäin. Ensipuraisu tapahtui lumimyräköiden aikaan, ja tällä viikolla sitten iski vissiin jokin yliherkkyysreaktio. Muuta tehnytkään ku virkannu. Inspiraatio kannattaa aina hyödyntää, muuten tuo ikuisesti keskeneräisten töiden kasa vain kasvaa.

No mutta, mitä on tullut tehtyä?

Kisu(?)hattu

Lumisena päivänä piti näperrellä korville lämmikettä.
Pöllöhattu

Mallilla ja pöllöllä on yhtä maaninen katse.
Pompulahattu

Kyllä, tämä oli paras kuva.


Katsokaa vaikka.
 Kesähattu

Yllättävä lämpöaalto vaati silmille suojaa. Hattu ei näköjään auttanut.Hupsu suippohattu

Hupsulle kaverille synttärilahjaksi. Oli oikein toive.
Köynnös
Kukkasia takanreunaa piristämään ja keväistämään.

Meidän malli oli kuvaushetkellä vielä pyjamissaan. Ja vauhti oli mahdoton. Kamera ja kuvaaja eivät pysyneet perässä. Pahoittelut.

Nyt me tytöt mennään syömään aamupuuroa. Jos sitten vaikka virkkaisi siivoaisi pikkuisen.

4 kommenttia:

 1. Vauvoille on ihana virkata, kun ei tarvitse nyhertaa yhden ison tyon aaressa niin kauaa :) Tulispa tannekin lumimyrsky, jos se tarkoittais, etta sais noin paljon aikaiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Oon niin kärsimätön, että esim. sukkien tekeminen, on ihan kamalaa (vaikkakin verrattain nopeaa), kun pitää tehdä kaksi samanlaista kappaletta. Ekan jälkeen tekisi mieli jo aloittaa jokin uusi työ... ;)

   Poista
 2. Ihania hattuja ja todella suloinen malli.

  VastaaPoista