perjantai 8. maaliskuuta 2013

Aurinkoinen mieli

Mää oon tulessa! Kolme merkintää kolmessa päivässä. Tämän täytyy olla jo jonkinasteinen ennätys.

Täällä alkaa tuntua jo keväältä. Lunta on vielä jonkin verran (meillä sisälläkin on Lumi-hiutaleita; kenen fiksu idea oli ostaa tummanharmaa sohva, kun talossa on valkoinen kissa?), mutta nurmikko kurkistelee jo lupaavasti. Tänään olisi tarkoitus grillata maissia ja chipotle barbecue -possua ja nauttia reippasta 10 asteesta. Bikinikelit!


Aurinko pilkistelee jo lupaavasti pilvipeitteen rakosista, ja sunnuntaina päivää jatketaan keinotekoisesti illasta tunnilla pidemmäksi. Mielikin on ollut valoisampi. Lintujen keskinäinen ja ajoittain kovaääninenkin flirttailu piristää. Toukokuussa häämöttävä Rockfest innostaa. Ah, kesä tulee!


Suurin kiitos reippaasta olosta täytyy kuitenkin varmaan osoittaa hyville yöunille. Yösyötöt ovat jääneet pois, ja vaikka napero herääkin kerran yössä kitisemään, niin tutin avulla uni tulee nopeasti takaisin. Paitsi, jos minä tarjoan tutia. Silloin tulee huuto. Kova huuto. Semmoinen selkä kaarella suoritettava. Daddy pelastaa, onneksi.

Nyt pitää mennä sotkemaan keittiötä banaanilla vauvalounaan muodossa. Joku heräsi juuri päikkäreiltä.

*****

Hyvää naistenpäivää! Minä sain jo yhdet kukkaset Skypen välityksellä. Taitavat jäädä ihan vain virtuaalisiksi tänä vuonna, sillä meidän isäntä tuskin muistaa koko asiaa, haha. Tämä päivä taitaakin olla pikkuisen isompi juttu Suomessa kuin täällä. Nauttikaa, naiset!

1 kommentti: