keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Viikon päästä

Elämme jännittäviä aikoja. Vähän pelottaa edes kirjoittaa tätä, mutta jos kaikki menee hyvin ja nykyisten suunnitelmien mukaan, olemme talonomistajia ensi keskiviikkona. Vielä ei tosin kannata hirveästi juhlia, sillä koskaan ei tiedä, mitä pankin puolelta keksivät. Pessimisti ei pety ja niin edelleen.

Vaikka vähän varuillani olenkin, olen silti niin innoissani muutosta, etten millään malttaisi odottaa. Käytiin eilen talolla tarkastelemassa, oliko sunnuntainen raekuuro aiheuttanut vahinkoja (ei ollut, mitä nyt yksi ränni oli vähän ottanut osumaa), enkä olisi halunnut lähteä sieltä pois. Olisi ollut aika mahtavaa jäädä istuskelemaan aurinkoiselle takapihalle. Laitetaanpa ostoslistan kärkeen, heti jääkaapin jälkeen, grilli ja muutama tuoli.

Viikon päästä tapahtuu muutakin jännää; me nimittäin hypätään autoon ja ajellaan Chicagoon! Vanhemmat laskeutuvat O'Harelle torstaina puolilta päivin, joten jos meinataan ehtiä ottamaan matkalaiset vastaan, on parempi lähteä liikkeelle jo edellisenä iltana. Matka kestää noin yhdeksän tuntia, ilman varikkopysähdyksiä, joita kuitenkin mitä luultavammin joutuu yhdeksän tunnin aikana tekemään yhden jos toisenkin.

Iih, olisipa jo ensi keskiviikko! Onneksi voin rauhoitella (tai lisätä) intoani näitä natustelemalla:

Löytyivät eilen World Marketista.
Ja ketä minä huijaan, noita on enää yksi jäljellä.

5 kommenttia:

 1. no hitto. nyt tuli lakuhimo vaikka en lakust niin ees tykkaa. Onneks mulla on viela yks aski salmiakkia.

  Mut oikeen jannittavat ajat teilla siella! Mekin ostettiin ihan ekaks grilli ku muutettiin kotiin jossa oma pikkupiha (muuta sit ei oikeestaan oo tullu viela hankittu.. kai sita viel ehtii... :D)

  VastaaPoista
 2. Mulle ehti tulla jo lakuähky, kun mätin koko lootan menemään alle vuorokaudessa. :D Mikä itsekuri?

  Grilli on ihan must! Muut jutut ehtii myöhemminkin. ;)

  VastaaPoista
 3. Mua alko jännittää teiän puolesta, kirjotit tän jutun nimittäin jotenki niin samaistuttavalla tavalla. :p Ja oma talo ja piha, voi että semmoset ois ihania...

  VastaaPoista
 4. Jaettu jännitys, paras jännitys, vai miten se menikään... ;) Tässä vaiheessa oma talo ja piha tuntuu vielä erittäin kivalta ajatukselta. :) Katsotaan, muuttuuko mieli, kun nurmikkoa pitääkin leikata ja lattioita imuroida. Hoidettavaa lääniä kun kummiskin tulee olemaan aika paljon enemmän kuin nyt, ja nytkin tekee välillä tiukkaa! :D

  VastaaPoista
 5. Niin se meni!^^ Toi siivoaminen ja pihan hoitaminen on niitä harvoja juttuja, jotka kerrostalo/rivitalojumittajilla on niin paljon helpompaa, vaan ennemmin silti leikkaisin omaa nurmikkoa nättinä päivänä ku ottaisin aurinkoa tylsällä parvekkeella lorvaillen.;)

  VastaaPoista