perjantai 8. huhtikuuta 2011

Huhtikuun hulinat

Ostettiin eilen jääkaappi. Tai siis jääkaappipakastin. Talokauppojen olisi nyt parempi toteutua! Meidän uuden side-by-side -kaapin kyljessä on digitaalinen näyttö, josta voi valita pakastimen ja jääkaapin lämpötilat ja vaikka mitä muuta kivaa, joten boksi on varmasti viisaampi kuin minä. Ei oltaisi tarvittu noin hienoa laitetta, mutta kun halvalla saatiin... Oikeasti halvalla, sillä alkuperäisestä, vaikkakin varmasti aika laillä yläkanttiin heitetystä, hinnasta oli nimittäin tippunut tonni pois kyljessä olevan lommon takia.

Eilisen ostosreissun jälkeen kävi ihan vain hetken verran mielessä, miten tämä kuukausi tulee olemaan ehkä elämämme kallein. Alla on jo yhden kodinkoneen osto. Seuraavaksi ostetaan talo ja pistetään itsemme 30 vuodeksi velkavankeuteen. Sitten matkataan Chicagoon ja St. Louisiin, ja matkoillahan ei pihistellä, joten rahaa palaa varmasti sielläkin. Kotiin palatessa vuokrataan muuttoauto, eikä sekään yllättäen ole ilmaista. Muuton jälkeisellä pakollisella ja pikaisella ostoslistalla on ainakin ruohonleikkuri ja grilli. Näettekö tekin viliseviä dollarinsymboleita?

Onneksi tähän ollaan varauduttu monta kuukautta, joten ei tarvitse alkaa kokonaisvaltaiselle makaroniruokavaliolle. Huhtikuuhun mahtuu niin paljon kaikkea jännää; törsääminenhän on täysin sallittua! Edessä on vielä siis reissaamista vanhempien kanssa, muuttoa, uuden kodin laittamista, eikä vähäisimpänä uuden sukulaisen syntymä. S:n sisko saa tässä kuussa pienen pojan tai tytön, jota Uncle S:n ja Aunt Annin pitää ehkä vähän lelliä ja lahjoa. Vaikka säästötilin laihduttaminen vähän hirvittääkin, tästä kuusta tulee varmasti yksi muistorikkaimmista ajanjaksoista ikinä. Now that is priceless.

Ai niin, hyvin olen mieheni kouluttanut. Tänään, klo 11:24, sain uuteen jääkaappiin liittyvän tekstiviestin: "Damn just found out Electrolux was Swedish".

3 kommenttia:

 1. Paljon onnea uuden kodin johdosta! :) Joskus aiemminkin kommentoin blogiasi ja edelleen säännöllisesti seurailen touhujanne täältä naapuri mantereelta :). Nyt oli pakko taas kommentoida kun tuo viimeinen lause ruotsalaisesta jääkaapista oli niin hauska, hahaha piti ihan ääneen nauraa, sillä nuo ruotsikommentit ovat niin tuttuja meidänkin venezuelalais-suomalaisessa perheessämme ;). Hyvin on mennyt täälläkin oppi perille :). Itse sain kokea tänään isänmaan ylpeyttä huomatessani KONE:n liukuportaat paikallisessa ostoskeskuksessa. Mukavaa viikonloppua ja vielä ihanempaa tulevaa viikkoa kun tapaat vanhempasi!

  VastaaPoista
 2. Hyvin koulutettu on hän, tosiaan. Iso peukku siitä hyvästä!:D

  VastaaPoista
 3. Annina: Kiitos paljon, ja tosi kiva, että käyt säännöllisesti "kylässä"! :) Hyvä, että olet hoitanut koulutuksen siellä vähän etelämpänäkin! Minusta tuntuu, että S on kohta jo paljon uskollisemmin ruotsalaisvastainen kuin minä. :D Hassu juttu muuten, luin kommenttisi jo pari päivää sitten ja huomasin samana päivänä Kansas Cityn keskustaan ajellessamme, että tässä ihan meidän nurkilla on KONE:n toimipiste! Aika sokkona sitä näköjään kuljeksii...

  Bemary: Kiitos! :D Jos ei mitään muuta toisiltamme olla opittu, niin ainakin naapuriviha on hallussa. ;) Missouri ja Ruotsi, buu.

  VastaaPoista