keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Niin Usva vastaa, kuin sille huudetaan

Usva-vauvaa mätkäistiin haasteella Karvahelvetin Caron toimesta. Usvahan oli heti innosta pinkeänä ottamassa haasteen vastaan, vaikkei edes ymmärtänyt kysymyksiä, sillä koira ei taida tajuta sanaakaan suomea. Minä toimin tulkkina ja kirjurina, sillä Usvan kymmensormijärjestelmässä on vielä parantamisen varaa.


Usva ei tällä kertaa haasta ketään, sillä karvainen tuttavapiiri on vielä aika suppea. Omat kissakaverit se haastoi, mutta kissat eivät viitsineet alentua kyseiseen touhuun, yllättäen. Napatkoon tämän siis mukaansa kaikki lemmikinomistajat, joilla sattuu olemaan muutama minuutti aikaa mukavaan höpöttelyyn. :)

*****

Fakta #64: Opiskelin sivuaineena yliopistossa kulttuurienvälistä viestintää.

4 kommenttia:

 1. Caro kiittää, että Usva jaksoi vastata! Vaan toi Oooo on ehkä erikoisin lempinimi mitä oon koskaan kuullu.:D Toisaalta meillä oli aikoinaan koira, joka tuli aina luokse sama huusiko vaikka "MUUSINUIJA, TÄNNE!" tai ihan mitä tahansa, joten sinällään ei yhtään yllätä, vaikka Usva oppiski tottelemaan myös pelkkiä vokaaleja.;p

  VastaaPoista
 2. Muusinuija! :D Minusta taas teidän yksi kutsumanimi Carolle oli ylitse muiden: Lehmä. Nauratti pikkuisen. :)

  Olisi kiva, jos Usva oppisi tottelemaan jotain. ;) Vokaalilempinimen kirjoitusasu on tuollainen sen vuoksi, että jos se olisi Uuuu, amerikkalaiset sanoisivat "juuuu". Oooo Oooo Usva.

  VastaaPoista
 3. Lehmähän se on, jos tarkkaan kattoo. Aina semmonen O_o -ilme naamalla niinku lehmilläki.;)

  Nii joo, se tulee tosiaan U:sta toi lempinimi. Hämäävä homma ton kirjainten erilaisen lausumisen takia.:p

  VastaaPoista
 4. Joo, amerikkalaiset on ääntämisrajoitteisia. ;) S:n perheellä on pienoisia vaikeuksia lausua Usvan nimeä. Eilenkin kuultiin muutaman kerran Üsba. On tää suomi niin vaikeaa.

  VastaaPoista