keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Hirmu kiva aamunavaus

Tämä päivä ei ole ollut yhtään pöllömpi tähän mennessä. Aloitin aamuni metsästämällä meille onnistuneesti liput Shinedownin akustiselle keikalle, joka myytiin loppuun kolmessa vartissa. Oi onnea! Viime viikonloppuna nähtiin muuten Buckcherry, ja minä olen nyt onnellinen Buckcherry-rumpukapulan omistaja. (En tosin itse saanut koppia, kun rumpali heitti kapulan yleisöön, mutta takana seissyt kaverinipa koppasi sen kiinni ja antoi minulle.)

Menestyksekkään metsästysreissun jälkeen suuntasin postiin hakemaan Suomesta tulleen paketin. Sisältö oli aika mieluisa:

Kuvaan tunkenut kissa ei löytynyt paketista vaan ihan omasta takaa.

Oli siellä paketissa muutakin, kuten S:n loput gradukopiot ja minun päiväkirjat, mutta ei niillä saa suuta yhtä makeaksi (suolaiseksi) kuin näillä herkuilla. S esitti jo vienon toiveen, etten söisi viittä pussillista Turkkareita tänään.

We'll see...

*****

Fakta #67: Tykkään hurjasti käsitöiden tekemisestä. Olen väkertänyt mm. aika monta mattoa, liinaa, ryijyä (näitä enimmäkseen mallikappaleiksi ja tilaustöinä ollessani harjoittelussa käsityökeskuksessa) ja yhden täkänänkin. Neulotut tekeleet taitavat kuitenkin viedä voiton lukumäärällisesti.

12 kommenttia:

 1. Nyt oon kyllä kade - enkä edes niinkään turkkareista kuin noista Shinedownin lipuista! Tahtoo kans!

  VastaaPoista
 2. Paketti taisi olla toivottu, turkkareita, NJAM =) Samoja aikoinaan sain lähetellä vaihdossa olleelle kaverille ;)

  Mur, noista lipuista mä olen vihreä. Tahtoo kanssa! =) Sähän voisit vähän vihjata pojille, että tulisivat tänne Pohjolaan (jossa on muuten lumimyräkät päällänsä!) samoin kuin 3DG:n pojut sais kanssa tulla visiitille;)

  VastaaPoista
 3. sisko lahetti mulle kans pari viikkoo sitte kunnon irtokarkkipussin! Meinas itkettaa, ellen ois himoissani heti hyokanny kimppuun :D Ainut huono puoli nois salmiakeis on, etten saa pusuja ku oon niita syony, ku mies INHOOO salmiakkia! Ja hajuki alkaa sita allottaa... OUTO!!!!!!!!!!! ;)

  VastaaPoista
 4. An editor's wife: Minäkin olisin kade, jos en olisi saanut lippuja. ;) Odotan kyllä innolla kyseistä keikkaa!

  Katja: Herkkupaketti oli niiiiiin odotettu! :)

  Minäpä vinkkaan pojille, että käväisevät Suomessa. :D Oi, Three Days Grace on myöskin mahtava!

  Hyhhyh, lunta. Täällä ollaan vielä reilussa parissakymmenessä asteessa. :)

  Sanni: Haha, minäkin olen tuhonnut jo melkein yhden pussillisen herkkuja. :) Sun mies on todellakin OUTO! Tuo minun miekkonen onneksi tykkää itsekin salmiakista, joten mitään pusukieltoa en saa. :D Toisaalta, minun pitää ehkä vähän jakaa noita herkkuja sen kanssa... Aina ei voi voittaa.

  VastaaPoista
 5. Minäpäs söin noita samoja pippureita toissapäivänä. Ite asiassa kävi niin hassusti, että ihan vahingossa huomasin kaapissa semmosen pussin eikä oo mitään hajua kauan se siellä on ollu.:D Mut hyvää oli, vaikka oonki enemmän noita suklaaihmisiä. Sen takia meiän karkkikaapissa onkin aina irtokarkkeja, muttei oikeastaan koskaan suklaata, sillä jälkimmäinen katoaa sieltä yleensä muutamassa päivässä kauppareissusta.;)

  VastaaPoista
 6. :D

  Meillä ei kyllä ikinä pääsisi sattumaan semmoista vahinkoa, että salmiakkipussi vanhentuisi montaakaan päivää missään kaapissa! Meillä ei voi edes pitää mitään karkkikaappia, kun minä kävisin mussuttamassa siellä koko ajan jotain. Mikä itsehillintä? :D Suklaa on taas sitten toinen juttu. Sain viime jouluna lahjaksi jotain konvehteja. Annoin paketin avaamattomana kesällä pois... :P

  VastaaPoista
 7. Mä kahdehdin sun käsityötaitoja!

  Mun piti linkkiä seuraamalla selvittää että mikä on täkänä. Siinä aikani sitten tavasin sitä wikipedian selvitystä, mutta täytyy sanoa etten kovin paljon viisammaksi tullut. Ensin pitäisi näköjään tietää että mitä on palttina ja niisivarret :D
  Noloa.

  VastaaPoista
 8. Pitää tänne tulla toisen kommenttiboksiin huutelemaan Sannille, että pusulakko tulee täälläkin salmiakin syönnistä. Mutta asuttuani jo huimat kuusi viikkoa paikassa josta salmiakkia ei saa joka kaupasta, sanoisin että on se sen arvoista!

  VastaaPoista
 9. Karkkikaappi, must to have! Joulukonvehteja meilläki on vielä tuolla kaapissa. Siis niitä pelkkiä kahvinmakuisia, sillä ne muuthan sieltä on syöty viimeistään tammikuussa... Kahvisuklaat voi onneks syöttää vieraille.;D

  VastaaPoista
 10. sannita: Ei kannata hirveästi kadehtia kädentaitoja; en enää todellakaan muistaisi, miten täkänä tehdään! :D Olen joskus osanut jopa luoda ja laittaa loimen kangaspuille, mutta eipä onnistuisi enää ilman opastusta. Mulla on ollut hyvä opettaja, kun äiti oli aikoinaan käsityöalalla töissä. :)

  Pilvi: Täällä saa huudella niin paljon kuin haluaa, varsinkin jos aiheena on salmiakki! ;) Salmiakki > pusulakko.

  Bemary: Hahaa, vierasvarakonvehteja. :D Meillä on vaan vierasvaraolutta, sillä S meni ostamaan kopallisen Foster'sia, josta Suomessa piti niin kovin. No, paikallisesti tuotettu Foster'spa olikin paljon kitkerämpää, eikä sitä irvistelemättä juo. Tarjotaan vieraille, siis. ;)

  VastaaPoista
 11. Vieraiden arvostus, oikea kunnia-asia.xD

  VastaaPoista
 12. No kyllä! Vielä kivempi olis, jos vieraat arvostaisivat noita Foster'seja, jotka vievät jääkaapissa turhaan tilaa. Vaan kun ei maistu vieraillekaan. :P

  VastaaPoista