lauantai 12. syyskuuta 2009

This Is Parta


Hei, ja tervetuloa raskausblogiini. Ihan ensiksi haluaisin kertoa perustietoja itsestäni: Olen läheisriippuvainen tyttöystävä, jonka englantilainen mies asuu kotona. Olen myös kaukosuhteessa amerikkalaisen kanssa. Meillä myydään kissoja/kissanpentuja/kissat/katteja. Syy on se, että varsinkin yksi kissa syö johtoja, ja muistakin haluaisin päästä eroon.

Ette ikinä usko, mitä minulle kävi viime viikolla. Kävin syömässä eräässä ravintolassa. Minua palveli alaston tarjoilija, Tilasin buffalokastiketta, mutta tarjoilijapa toikin minulle Fanny-vanukasta. Pyysin tarjoilijaa korjaamaan erehdyksensä, mutta hän totesi vain: "En puhu englanti, vain suomi. Ette ehkä tunne minua, mutta hän ei."

"Tyhmät amerikkalaiset", ajattelin. Olin aina luullut, että amerikkalaiset ovat ahkeria. Tyydyin syömään vanukkaani ja tilaamaan vähän miestä väkevämpää. Ruotsalainen juhlajuoma kuulosti hyvältä.

Juhlajuoman nauttiminen saattoi olla virhe, sillä seuraavat muistikuvani ovat hataria. Muistan, että alaston tarjoilija oli kanssani saunassa alasti. Samaisessa avaimet käteen -saunassa oli myös suomalaistyttö alasti. Olimme ilmeisesti kylpylässä alasti. Siellä harjoitettiin peppujen piiskausta ja muita riettauksia. Kuulin myös huhun, että siellä myydään vähän kaikkia. Meno oli hurjaa.

Aamulla herätessäni en tiennyt, missä olin. Yritin muistella edellisen illan tapahtumia. Tulin siihen tulokseen, että olisi varmaan hyvä rauhoittua ja asettua aloilleen. Mielessä liikkui kuitenkin paljon kysymyksiä: "Mitä maksaa oleskeluluvan uusiminen? Mitä pitää ottaa huomioon, kun menee naimisiin?" Yksi kysymys oli kuitenkin ylitse muiden: "Missä minä olen?" Herätin alastoman tarjoilijan, joka nukkui vieressäni. "What's up? Where am I?"

"This is parta."

*****


Niin, tällainen blogi mulla on, jos hakusanastatistiikkaan on uskomista. Aika paljon alastomuutta ja kissoja. Varsinkin niiden myymistä.

P.S. Tämä ei ole raskausblogi, enkä ole kovinkaan monesti tilannut ruotsalaista juhlajuomaa alastomalta tarjoilijalta.

3 kommenttia:

  1. *runsaasti naurua/kikatusta/hekottamista*

    Ensireaktio oli kyllä, että voi miten ihanaa, teille on tulossa vaavi... Kunnes jatkoin eteenpäin, ja reaktiot hieman muuttuivat: WHAAAAT??? (nyt se on seonnut...)

    Mielenkiintoisia hakusanoja, toden totta :D :D

    VastaaPoista
  2. Sekoamistakaan ei kannata vielä jättää laskuista pois. :)

    VastaaPoista