sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Ei mitään sanottavaa


Kuten otsikostakin voi päätellä, on ollut aika hissua. Viime viikonloppuna käytiin toki juhlimassa kansainvälisiä häitä, ja mukavaa oli, mutta noin muuten elämä on aika tasapaksua. Kai tässä taas odotellaan jotain.

S sai yhden odottamansa jutun viime tiistaina postissa. Halo 3: ODST ilmestyi, ja löydettiin se netin syövereistä tilaamalla niin edullisesti, että amerikkalaiset kaverit ovat olleet kateudesta vihertäviä. Nytkin se räiskii menemään tuossa parin metrin päässä. Hassua, että kaksi vuotta sitten, Halo 3:n ilmestyessä, kun viimeksi olin "sotaleski", minä asuin vielä Vaasassa ja odotin, että pääsen käymään S:n luona Marylandissa. Ei oltu nähty melkein puoleen vuoteen. Tilanteet muuttuu.

Tuo mies on sen verran huomaavainen, että se halusi hommata minullekin jotain tekemistä niitä hetkiä varten, kun se istuu metrin päässä televisiosta peliohjain kädessä. Tilattiin netistä palapeli, koska S ei ollut löytänyt kaupasta mieleistä. Päädyttiin erään viikko sitten nähdyn häälahjan inspiroimana Kaj Stenvallin American Lights -palapeliin. Meinasin ostaa sen S:lle joululahjaksi jo pari vuotta sitten, mutta jänistin, ja ostin toisenlaisen Kaj Stenvallin teoksen. Ehkä pelkäsin S:n kavereiden reaktiota, jos palapeli olisi joskus seinälle päätynyt. Nyt tämä vain tuntuu sopivan kuin nyrkki silmään. Sopii se meidän seinällekin, sitten joskus.Ah, en malta odottaa, että pääsen palapelin kimppuun! Taidan olla ikuinen odottaja, vaikka joskus olen ehkä sanonutkin, että lähisuhteessa on hienoa se, ettei tarvitse odottaa mitään...

4 kommenttia:

 1. Mulla on tuo sama kuva tauluna.:p Se on tosin ny jossain kaapissa, koska hyvää paikkaa ei oo löytynyt (lue: ollaan oltu liian laiskoja tarttumaan poraan...). Tuli tosiaan joskus oltua niin kova USA-fani, että ostin vielä senkin ankan, joka on verhoutunut USA:n lippuun. Se löytyy seinältä nytkin.:)

  VastaaPoista
 2. No se! Tämä palapeli tulee olemaan meidän ensimmäinen USA-aiheinen taideteos seinällä. (On se ensimmäinen Suomi-aiheinenkin...) Oot pioneeri tässä asiassa. :)

  P.S. Saatiin palapeli eilen, ja se on jo melkein kasassa! :)/:(

  VastaaPoista
 3. Sun pitää pelata sillä boxilla niin kuin se ukkoskin tekee. Ei nimittäin lopu ne pelit yhessä päivässä ja siinä samalla tulee vietettyä laatuaikaa yhessä, jos valitsette kaksinpelin. Kaikki pysyvät tyytyväisinä.;p

  VastaaPoista
 4. Ollaan me pelailtukin yhdessä, mutta kun ollaan "vähän" eri tasolla, varsinkin jossain Halossa... Kaksinpeli nyt vielä menee, mutta sitten isommalla porukalla verkossa pelaaminen tuottaa vain pahaa mieltä, ku oon niin n00b, että jotkut 12-vuotiaatkin nauraa mulle. :D Onneksi meillä on aina Rock Band (1 ja 2), jossa voin edes pikkuisen loistaa. :)

  VastaaPoista