sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Pikkuinen ihminen

Tuossa vieressä istuu aika uunituore eno. Tämä viikonloppu on ollut täynnä vauvantuoksuisia tunnelmia. Siskontyttö syntyi aikaisin lauantaiaamuna Suomen aikaa. S onkin naureskellut, että hän voi nyt hyvällä omalla tunnolla unohtaa uuden tulokkaan syntymäpäivän, sillä täällähän elettiin jo 28. päivää, Kansas Cityssä oltiin vielä päivä jäljessä.

Tämä iloinen tapahtuma on tainnut sekoittaa meidänkin päät aika tehokkaasti. Ollaan puoliksi leikillämme haaveiltu omasta nyytistä, mutta eiköhän me edetä vielä ihan tällä kokoonpanolla jonkin aikaa, ihan järkisyistä. No, tuo uusi eno on ainakin ihan myyty. Vauvakuvia pitää katsoa joka välissä. Ihan joka välissä.

Kyllä sitä taitaa vähän harmittaa, ettei voi olla perheensä kanssa iloitsemassa paikan päällä. S hokee itselleen, ettei vauva oikein vielä kuitenkaan osaa kommunikoida kenenkään kanssa, ja että sitten kesäkuussa vuorovaikutusta on jo enemmän. Eno ei haluaisi jäädä mistään paitsi. Onhan se ymmärrettävää.

On se tosin sanonut itsekin, että uhrauksia (pieniä ja joskus suurempiakin) täytyy tehdä, jos meinaa saada haluamansa. Ihan kaikkea ei voi saada, ja se on vain pitänyt tässä tilanteessa hyväksyä. Yhdessä on onneksi hyvä olla. Jos ei olisi, saattaisi luopumiset harmittaa aika paljon.

En malta odottaa, että päästään kesäkuussa ihmettelemään pikkuista ihmistä! Mahtavaa!


Edit:

Pikkuiset räpylät.

7 kommenttia:

 1. Onnea enolle ja ...avo-tädille! Ehkä olet ihan täti vaan, mutta eiköhän tuo avo-tätikin osu suht lähelle. Vaikka kuulostaa ehkä vähän kamalalta.

  Onneksi pääsette pian katsomaan! Ties vaikka pikkuinen heläyttäisi ensi naurujaan teille... :)

  VastaaPoista
 2. AWWWW! Onnittelut enolle ja enon paremmalle puoliskolle! Kyllähän nuo nyytit pään sekoittaa.. Pian pääsette nuuskuttamaan vauvantuoksua, kokemaan kenties pienet pulautukset :)
  Vauvakuumetta ilmassa täälläkin, onkoos se tuo kevään tulo mikä sekoittaa mielen?! :D

  VastaaPoista
 3. pilvisyys: Kiitos! :) Tuo amerikkalainen perhe tuntuu olevan vähän laajempi käsite kuin meidän vastaava, joten uusi äitikin on tituleerannut minua Aunt Anniksi jo monta kertaa. :D Mulle on oikeastaan melko sama, mikä se titteli on, kunhan pääsen kutittelemaan vauvamasua. :) Onneksi tuohon kesäkuuhun ei enää ole pitkä aika!

  Katja: Tiitosta! Eno on ainakin aivan sekaisin uudesta nyytistä. Kysyin eilen, mitä meidän pitäisi viedä vauville tuliaisiksi kesällä. "A cousin?" Kiire tulis! :D Se on ehkä tuo kevät... :) Pulautuksia odotellessa!

  VastaaPoista
 4. Jopas se tuliaisen keksi :D hahaa..

  VastaaPoista
 5. No kyllä keksi! Itehän ajattelin viedä vain jotkut töppöset... :D

  VastaaPoista
 6. OIh! Vauvauutiset on aina ihania! Ja onnea sedälle ja tädille ;) Täälläkin odotellaan, milloin D.stä tulee tuplasetä ja pikkuterrori saa pikkuveljen. Päivänä minä hyvänsä nyt.. Söpöltä kuulostaa nuo S.n vauvakuumeilut. :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos, kiitos! :) Vauvauutiset on tosiaan mitä mukavimpia uutisia. Kivaa, että teidänkin perhepiirissä on niitä tiedossa!

  S:n on ollut helppo vauvakuumeilla täällä kaukana vaipanvaihdosta ja valvomisista; se on nähnyt pelkkiä söpöjä kuvia nukkuvasta prinsessasta! Katsotaan, muuttuuko mieli kesäkuussa... :D

  VastaaPoista