lauantai 7. maaliskuuta 2009

Going to Kansas City, Part 7

Mulla on liput. Siis mulla on liput! Päätin tässä aamulla vilkaista, missä hinnoissa tänään liikutaan (siis kun se autokin toimii taas 5 euron "remontin" jälkeen...). Olin vähän haaveillut, että saisin sompailtua itseni samoille lennoille S:n kanssa, vaikka hintaa vähän enemmän tulisikin. Olikin melkoinen sattuma, että edullisin löytämäni lentokombinaatio täsmää miehen reitin kanssa viimeistä lentoa lukuunottamatta! Kansas City, here I come!

Tämähän tarkoittaa sitä, että pääsen kesäkuussa nuuskuttelemaan kolmen kuukauden ikäistä vauvaa. Pääsen myös nauttimaan lämmöstä ja rajuilmoista, sekä tietysti joella kellumisesta! Tää olis vähän innoissaan nyt, koettakaa kestää.


Myrsky parkkipaikalla. Tukinuittoa Elk Riverillä.
Kansas City Power & Light District. Big Buck Safari.


Bonez! Boulevard Wheat! Emporia!

Olen ollut sen verran pitkään poissa lentokuvioista, että uudistuksiakin oli jo ehtinyt tulla. Nykyisin pitää anoa matkustuslupaa jo netissä ennen matkaa, taannoin sitä täyteltiin lippuja lappuja vasta koneessa tai lentokentällä. Jos tuon jättää tekemättä, on turha haaveilla edes nousevansa Yhdysvaltoihin vievään koneeseen. Tai niin ne ainakin pelottelee.

Kyllä sitä näköjään voi vieläkin innostua lippujen hankinnasta, vaikka mies tappaakin barbaareja tietokoneella tuossa ihan vieressä. Vissiin sitä on tykästynyt muihinkin sikäläisiin juttuihin, jos näin täpinöissään on. Ehkä se sieltä lähteminenkin on tällä kertaa helpompaa. Se jää nähtäväksi.

2 kommenttia:

 1. Oi! Oioi! Ihmekö että olet innoissasi kun mullakin pulssi ihan oikeasti nousi kun luin tuon! :) (Kofeiinin suosiollisella myötävaikutuksella, mutta silti.)

  Kun itse viimeksi menin, ei vielä tarvinnut tuota netti-pre-hyväksyntää hankkia, mutta silloin siihen oli jo mahdollisuus. Ihan rehellisesti unohdin sen, muuten olisin halunnutkin kokeilla sitä jotta tosipaikan tullen osaisin sitä käyttää. Mutta siis... Ei ne kyllä oikeasti voi olettaa että kaikilla maahantulijoilla on mahdollisuus se täyttää. Kyllä, ei-kansalaisia maahantuloa kainosti toivovia saa kohdella miten vaan, mutta jotain rajaa.

  VastaaPoista
 2. :D Myötäinnostusta!

  Olen samaa mieltä. Maahantuloa tehdään koko ajan vaikeammaksi. Ei ole ihme, että jonkun tekee mieli jäädä vähän pidemmäksi aikaa, kun kerran on päässyt tullista läpi. Seuraavalla kerralla ei välttämättä onni suosikaan. :P Mulle ei ainakaan vielä kertaakaan ole tullut kovin tervetullut olo passintarkastuksessa. Yrmeät tädit vaan osoittelee, mihin pitää mennä. Olo on kuin olisi tekemässä jotain laitonta, vaikka on ihan rehellisin aikein liikkeellä. Mutta aina siitä on selvinnyt! :)

  S kysyi multa aamulla, pitääkö minun täyttää se lomake just nyt, heti lippuostosten jälkeen. Ei olisi tarvinnut, mutta itseni tuntien olisin unohtanut täyttää sen, jos olisin jättänyt sen roikkumaan jonnekin hamaan tulevaisuuteen. Toivottavasti viranomaisilta nyt sitten kans löytyy tiedostoistaan tiedot matkastani, kun maahan yritän päästä...

  VastaaPoista